După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 martie 2018

Florin Ianovici 🔴 Doar Hristos

Hristos este sursa bucuriei care nu șchioapătă, ci e întreagă, deplină. Bucuria dată de El nu e sezonieră, umano dependentă, alimentată de cont sau realizări, performanțe, ci ancorată în cea mai uimitoare dragoste, cea a Calvarului. Bucuria de a te ști iubit "chiar dacă" nu suntem meritorii, nu va înflori smochinul, vița nu va da rod, e în fapt bucuria mântuirii. Banii, realizările, strălucirea omenească, toate sunt ca fulgii, pe când mântuirea este Stâncă: Psalmii 95:1 "Veniţi să cântăm cu veselie Domnului şi să strigăm de bucurie către Stânca mântuirii noastre."

Hristos este sursa curajului de a merge înainte. Nu îți fie teamă de faptul că nu ai pe nimeni de partea ta. Nu îți fie teamă că nu vei putea face față provocărilor. Nu te lăsa învins de sentimentul că nu ești destul de bun, de pregătit. Nimeni nu e. Tăria ta e ce porți înlăuntru, nu în afară. Tu ești orfanul care a fost înfiat de Tatăl ceresc. Când toți se laudă cu ceea ce au, tu ascultă glasul Duhului Sfânt care spune inimii tale: Romani 8:15 "Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică, ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: „Ava!”, adică „Tată!” "

Hristos este sursa mângâierii sufletului tău. Și noi, ca pomii, înflorim sub lumina caldă a unui zâmbet prietenesc și noi, ca pământul, rodim sub stropii unei ploi de cuvinte binevoitoare. Știu că privind spre om nu mai găsești lumină, ci umbre, nu mai sunt ploi binecuvântate, ci secetă. De aceea să nu uiți niciodată ce îți spune Dumnezeu: Ieremia 31:3 "„…‘Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea! "

Puterea de a merge înainte, bucuria deplină, mângăiere pentru suflet?
Doar Hristos!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.