După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 februarie 2018

Tony Berbece 🔴 Pe tine de ce te-a înghițit peștele?

Îmi aduc aminte că acum câțiva ani niște oameni mi-au făcut tare mult rău, iar durerea din suflet m-a aruncat ca o păpușă fără suflare înaintea lui Dumnezeu. M-am rugat frânt de disperare, iar înștiințarea din partea Lui a fost că cei care au făcut răul nu vor avea binecuvântare în nimic din ce-și vor propun să facă. Un înger le va încurca toate planurile până se vor căi și așa a fost.

Un bărbat abuza o femeie creștină și nu-i dădea pace, nimeni nu putea să-i facă dreptate femeii pentru că acel om era periculos. Ne-am rugat mai mulți și Dumnezeu a zis că celui care face rău copilului Său îi va da boală și va fi îndepărtat astfel. După o vreme acel bărbat a trimis un mesaj acelei femei spunându-i că Dumnezeu l-a judecat prin boală pentru tot răul pe care i-l făcuse.
Sunt unii oameni prizonieri ai unor boli, ale unor gânduri chinuitoare, ale unor frici, ale unor depresii, ale unor lipsuri chinuitoare, blocaje de tot felul și drumuri închise peste tot, pentru că au acționat în nelegiuire. Au fugit de Dumnezeu și au ajuns în corabia care duce spre Tars alături de păgâni, iar de acolo au fost aruncați în temnița pregătită de Judecător.
E grav să te înghită peștele mâniei și judecății lui Dumnezeu și tu să nu ai puterea de a te căi. Biblia spune că cel ce strigă smerit spre Dumnezeu este scăpat orice ar fi făcut. Chiar în cea mai încurcată situație de ar fi tot ar găsi scăpare. Iona era la câteva sute de metri în apă, în mațele unui pește și înconjurat de acid gastric, care stătea să-l macine, dar căruia Dumnezeu îi spusese să aștepte pentru că aștepta un: Iartă-mă!”, de la copilul Său, Iona.
Dumnezeu te așteaptă, îndurarea Lui e pregătită. Căindu-te vei găsi îndurare la Dumnezeu!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.