După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 februarie 2018

Terorism cultural marca „gender”: O școală din SUA anulează un dans tradițional al fetelor cu tații lor din cauza politicii „neutralității de gen”

Radicalii de Stânga atacă absolut tot ce ține de fundamentele structurale ale culturii noastre. Am dat, doar noi aici și doar în ultimii ani, sute de exemple de agresiune din partea lobby-ului LGBT și feminist.
Un dans între fiice și tați, eveniment cu tradiție la o școală din Staten Island (sudul orașului și statului New York), a fost amânat întrucât nu este suficient de „incluziv” cu alte genuri. Conducerea școlii dă vina pe regulile locale, conform CBS New York.
Dansul de anul acesta trebuia să aibă loc vineri, chiar înainte de Valentine’s Day, dar directorul școlii a solicitat asociației părinților și profesorilor (Parent-Teacher Association, structură formală foarte comună în școliile americane, n. tr.) să îl reprogrameze din cauza politicii neutralității de gen a Departamentului Educației”, relatează CBS. „Aceasta a intrat în vigoare în urmă cu un an și cere școlilor să încludă toate tipurile de familii și de elevi.”
Părinții deja s-au plâns că evenimentul a fost distrus de corectitudinea politică. Fetele sunt și ele dezamăgite, întrucât așteptau evenimentul la care urmau să danseze cu tații lor de câteva luni.
Dansul va fi acum deschis întregii comunități școlare și se va derula în martie. Tații afirmă că corectitudinea politică a distrus o legătură specială cu fiicele lor.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.