După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 februarie 2018

✉ Scrisoare misionară: Familia Taciuc, Papua Noua Guinee

Iubiți fraţi şi surori, rude apropiate, dragi prieteni,

          Dorim să vă încurajăm la acest început de an cu un mesaj video din Papua Noua Guinee. Acest videoclip are caracter public şi poate fi distribuit de oricine.
          Dacă doriţi să vă rugaţi pentru noi şi să ne susţineţi în rugăciune, iată şi o listă de motive:
   - Mulţumim împreună Domnului pentru harul Său şi pentru purtarea Sa de grijă pe un pământ străin. Mulţumim că El ne-a ajutat până acum şi a fost cu noi în orice situaţie in anul care a trecut.
   - Rugaţi-vă pentru ca să putem fi sănătoşi în continuare şi să putem fi de folos şi mai departe aici la răspândirea Evangheliei.
 - Rugaţi-L pe Domnul să ne dea înţelepciune în timp ce îi ajutăm pe traducători şi pe lingvişti prin mijloace tehnice aici în mijlocul junglei.
 
Domnul Isus sa va binecuvinteze zi de zi in toate lucrurile!

 
                Marius, Mihaela, Iustin
şi Teodora





Familia Taciuc Marius şi Mihaela
 
    Sunt membri în Biserica Creştină după Evanghelie nr. 7 din Iaşi. Ei sunt plecați în misiune pe termen lung în Papua Noua Guinee, pentru a ajuta echipele de traducători Wycliffe în domeniul IT.

       Pentru a susține financiar lucrarea lor puteți folosi următoarele conturi deschise la Banca Transilvania:
 
LEI RO24BTRL00501205N34078XX
EUR RO96BTRL00504205N34078XX
USD RO48BTRL00502205N34078XX


Beneficiar: Asociația Wycliffe România, Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.