După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 februarie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Dumnezeu vrea, ca în viețile noastre, să fie lucrări vrednice de dragostea și credința noastră în Domnul Isus (Apocalipsa 2:18-19). El se așteaptă ca noi să continuăm cu răbdare să le facem chiar și cand alții obosesc și se lasă de ele, mai ales când oamenii, chiar și în adunare, devin tot mai firești și ușuratici.
          Este o lume bolnavă de dragoste lumească, o lume unde preacurvia domnește în priviri, priviri învățate de pe ecranul televizorului și al telefonului mobil. Mulți alții nu mai vin la adunare pentru că sunt prea ocupați, iar unii care vin, sunt atrași doar de singurătate sau disperare. În acest context „intoleranța” creștină, pentru un „batic” sau o „fustă prea scurtă”, pare a fi considerată deplasată. Dar aceasta este ceea ce Domnul Isus cere de la noi (Apocalipsa 2:20-23). Dumnezeul nostru nu s-a schimbat. El este sfânt, deci și trebuie să fim sfinți. Noi nu trebuie să tolerăm pe nimeni în părtășia noastră care, într-un fel sau altul, conduce pe alții către păcat. Cuvântul lui Dumnezeu ne învață astfel, deoarce păcatul este foarte lipicios și poate fi chiar „dulce” pentru moment. Astfel, fără să ne dăm seama, părtășia noastră cu Domnul Isus s-a dus pentru o îmbrățișare, iar viața noastră veșnică s-a înnecat într-un pahar de plăcere lumească. Noi trebuie să ținem cu tărie ce ni s-a dat, până la capătul călătoriei noastre pe acest pământ (Apocalipsa 2:25): credința în Domnul Isus, pocăința față de păcat și fapte vredince de pocăința și credința în Domnul Isus. Să nu uităm că o luptă teribilă se dă pentru sufletele noastre și mulți sunt cei ce sunt biruiți de pofte, lume și păcat. Dar în Domnul Isus este biruința și răsplata noastră (Apocalipsa 2:26-29).

Iată câteva motive de mulțumire:
1.       Duminica trecută au fost botezate 20 de persoane din triburile adibashi. Ei au fost aduși la adunare de fratele Raju Oraon, din zonele în care el este implicat în lucrare. Sunt roada lui. Însă în timpul botezurilor, am realizat că mulți nu au înțeles bine Evanghelia și deci, nu au fost născuți din nou. Mulți nu primiseră încredințarea iertării păcatelor. Rugați-vă ca, acest pas al botezului să le deschidă calea către cunoștința mântuirii, căci noi nu dorim ca lumea să vina la adunare ca număr, ci și ca ei să fie mântuiți. Rugați-vă ca cei ce nu vor să creadă în Domnul Isus și să se pocăiască să părăsească curând părtășia frățească.
2.       Am avut musafiri în casa noastră, peste cincizeci de frați și surori adibashi.
3.       Duminica trecută, un număr mărișor de copii au venit la adunare (o dată pe lună aducem la adunare copii din medii necreștine, cu mașini închiriate).
4.       Am putut să ne plătim chiria lunară la cele trei case în care stăm, să plătim taxele școlare ale copiilor, să cumpărăm cincizeci de scaune și o masă, și alte lucruri necesare adunării și casei.

Alte motive de rugăciune:
1.       Fetele noastre cresc și vor să se căsătorească. Tineri necreștini vin să le caute chiar și la casa noastră. De aceea a trebuit să le mutăm, din nou, pe fete lângă noi. Rugați-vă în special pentru Rozy, Sunu și Tunu, care au probleme în această privință.
2.       Luna aceasta, Ratna, Ashish și Moses vor avea examene.
3.       Începând de vinerea viitoare, pentru câteva zile, vom avea în mijlocul nostru pe frații Lucian și Ovidiu.
4.       Pentru viața spirituală a lui Sompa și Sagarika, care au fost botezate cu câteva luni în urmă. Sompa a avortat un copil, în contextul tesiunilor de familie. Sagarika este mama Sompei.
5.       Pentru izbăvirea de cel rău, a lui Jotimoi, un tânăr paralizat.
6.       Pentru întărirea în credință a fraților și surorilor noastre din statul indian Jarkhand, care sunt presate să se lepede de credința în Domnul Isus.

          Tată, Tu știi cum păcatul a scris în noi scrisoarea întunericului și a morții. Prin sângele Domnului Isus, șterge acest blestem din inimile noastre. Învață-ne Tu să iubim în sfințenia Ta. Învață-ne să fim schimbați în slava Ta, prin Duhul Tau cel Sfânt. Fii Olarul nostru și ajută-ne să fim instrumente de cinste la masa Ta de dragoste și de mântuire. Amin. 

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.