După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 februarie 2018

Norvegia continuă să şocheze întreaga lume prin susţinerea fără limite a sodomiei: Recent locuitorii din Oslo au fost martorii unei parade gay ai cărei participanţi au fost COPIII...

Festivalul organizat în Oslo, a avut ca scop susţinerea cercetărilor cu privire la homosexualitatea printre copii şi faptul că acest fenomen este un lucru cert oferit de natură, scrie telegraph.md.
De fapt, acest eveniment poartă aceeaşi notă de propagandă homosexuală, însă nu printre  persoanele mature, ci printre minori.
Homosexualitatea nu mai este o problemă majoră în Europa. Minorităţile sexuale au reuşit să obţină egalitatea în drepturi şi respectul societăţii. Asta, însă nu  le-au fost de ajuns, adulţii  homosexuali au decis să implice în activitatea de promovare şi copiii.
Recent locuitorii din Oslo  au fost martorii unei parade  gay pentru copii. Aceştia se plimbau pe străzile oraşului, ţinând banere care promovau valoarea căsătoriilor gay. Mai mult decât atât, autorităţile norvegiene nu au împiedicat desfăşurarea evenimentului.
Căsătoriile între persoane de acelaşi sex au fost legalizate în Norvegia în 2009, ca urmare a aprobării proiectului de lege de către Parlament. Astfel, Norvegia a devenit a şasea ţară din lume care a dat undă verde homosexualităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.