După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 februarie 2018

Florin Ianovici 🔴 Viața e mai mult decât o corabie

Sunt multe vânturi prielnice în viață care ne determină să ridicăm ancora deși e evident că Dumnezeu însuși ne-a adus la limanuri bune.
Oportunitatea unei vieți mai bune, tovărășiile care ne fură din casa părintească, dorința de evadare, strălucirea unui port pe nume Fenix unde ni se promite fericire, toate acestea ne determină să ridicăm ancora și să navigăm cu îndrăzneală.
Credința nu este o aventură plină de adrenalină, ci o putere de a trăi moderat, în mulțumire, în echilibru, știind că lucrurile de jos vor trece.
Ne trezim în Eurachilion pentru că nu am ascultat de vocea prudenței, pentru că socotim bătrânii ca fiind plictisitori și deși ei știu cum e să se rupă corabia sub ei, nu au trecere pentru că nu sunt specialiști, nu au licență.
Și atunci în furtună, când întunericul amplifică spaimele, când vântul împiedică să auzi orice voce pământească, când clătinările corabiei îți întorc inima pe dos, nu mai rămâne decât să vezi prin credință.
O credință care îți spune: mânăncă, bea, spală-ți față, fii cu voie bună pentru că Dumnezeu are îngeri, are putere, are milă.
Rămâne o singură întrebare: ce te ține în viața? Corabia sau credința că viața ta are un scop, acela de a te înfățișa, nu înaintea Cezarului, ci Regelui Isus?
Dacă corabia se rupe nu înseamnă că viața s-a terminat. Viața e mai mult decât o corabie, o casă, o relație, un loc, o poziție, avere. Viața înseamnă un scop, o slujire care te va purta mai departe, chiar dacă mijloacele naufragiază.
Tu pentru ce trăiești? Te întreb ca să știi ce vei răspunde în furtună.

Fragmente din predica: ,,Viața e mai mult decât o corabie'', biserica baptistă Sfânta Treime din Sebiș, la serviciul de evanghelizare din 1 februarie, 2018.

Ne auzim diseară la biserica baptistă Veste Bună din Bonțești, de la orele 19.00
Doamne ajută!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.