luni, 12 februarie 2018

Fiica unui cuplu LGBTist dezvăluie ororile sexuale suferite în casa şi din partea părinţilor săi! Mama, faimoasă scriitoare de SF, primul „experimentator” sexual al trupului fiicei!

Dezvăluirile Moirei Greyland sunt cuprinse în volumul The Last Closet: The Dark Side of Avalon care poate să fie achizionat de aici 

Mă pregăteam să vă fac o traducere – poate o voi face totuşi cu altă ocazie – a articolului de pe lifesitenews însă, după ce am citit recenzia de pe amazon, m-am hotărât să vă trezesc curiozitatea cu textul acesteia, mult mai redus ca dimensiuni şi sintetizând destul de bine cele spuse pe larg în celălalt.
Marion Zimmer Bradley a fost un autor de SF foarte bine vândut, un simbol al feminismului şi a fost premiată cu World Fantasy Award pentru realizările sale literare. Este cunoscută mai ales pentru romanul de ficţiune arturian THE MISTS OF AVALON (Ceţurile din Avalon) şi pentru foarte populara sa serie Darkover (cuvânt inventat de autoare).
Ea a fost în acelaşi timp un monstru.
THE LAST CLOSET: The Dark Side of Avalon este opoveste brutală a unei copilării îngrozitoare. Este povestea adevărată despre nişte adulţi prădători care abuzează de inocenţa copiilor fără ruşine, fără a se simţi vinovaţi, fără remuşcări. Este relatarea unui martor despre cum nişte orgolioşi intelectuali utopici, nestingheriţi de legi, tradiţii, religie sau moralitate, pot crea un adevărat iad pe Pământ. 
THE LAST CLOSET este, de asemenea, istoria unei supravieţuiri. este o mărturie puternică despre curaj, speranţă şi credinţă. Este povestea Moirei Greyland, singura fată a lui Marion Zimmer Bradley şi a agresorului de băieţi, condamnat pe viaţă, tatăl ei Walter Breen, spusă cu propriile ei cuvinte.
Aş mai adăuga punctual:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.