După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 ianuarie 2018

Webinar AMEC - Investește în tine!

A investi este un termen cu care toţi suntem familiarizaţi. Ştim că, dacă vrem un câştig pe termen lung, adesea este necesar să investim – fie într-o proprietate, ca în viitor să avem un loc unde să locuim cu familia, fie în educaţie, după care ne aşteptăm la o slujbă mai bună şi la un nivel de trai mai bun. Desigur, nu fiecare investiţie este una bună, şi nu fiecare investiţie aduce rezultatele pe care am sperat să le obţinem.
La seminarul online din ianuarie vom discuta despre a investi în tine. Este important ca tu şi eu să investim în noi înşine – nu doar ca să fim mai buni, ci, prin faptul că suntem mai buni, să avem ce să oferim celor din jurul nostru.
În contextul nostru, acest „mai buni“ înseamnă că putem să dăm mai mult copiilor cu care lucrăm. Howard Hendricks a spus: „Aş vrea mai degrabă ca studenţii mei să bea dintr-un pârâu curgător, decât dintr-o baltă stătută“.

Haideţi să fim oamenii care să avem ceva „proaspăt“ de oferit copiilor, după ce am petrecut timp cu Dumnezeu, învăţând de la El şi învăţând de la alţii. Noi nu vom pierde nimic, iar copiii vor fi mulţumiţi de ceea ce le oferim.
Aşteptăm cu nerăbdare să vă vedem online luni, 29 ianuarie, ora 19:30 (ora României).
Pentru inscrieri aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.