După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 21 ianuarie 2018

Tupeu nerușinat: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda...

Sub pretextul că „Tradiția lor e iubirea”, un slogan care se vrea și o ironie la adresa familiei tradiționale, comunitatea LGBT nu știe ce să mai inventeze pentru a-și atinge țelurile: în prima fază parteneriatul civil, apoi legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, iar în final, ceva absolut nebunesc: înfierea copiilor de cupluri de același sex. Toate acestea vor fi dublate, așa după cum s-a dovedit în țările așa-zis progresiste, de discriminarea celor care nu cred în naturalețea biologică și spirituală a iubirii dintre două persoane de același sex. Că de aia este democrație, ca minoritățile să facă legea!!!
Ei bine, comunitatea LGBT din România a luat la țintă (probabil după rețete occidentale verificate) evenimentele istorice importante din existența României. Și nu oricare! Astfel, pentru început și-au plasat steagul curcubeu în mâna unuia dintre înfăptuitorii României Moderne, în secolul XIX, apoi l-au plantat în fotografia istorică de la Marea Unire, pentru ca nici evenimentele de la 1989 să nu scape de prezența unui cuplu care se privește languros, în timp ce stă pe baricade, să păzească poporul român de teroriști.
Iată cum justifică această campanie cei de la grupul de facebook MOZAIQ, o platformă de promovare a intereselor homosexualilor: „Și la Revoluția din 1989 au participat persoane LGBT, care au ieșit pe străzi pentru libertate și demnitate umană. #amfostacolo când România făcea primii pași spre democrație, am luptat cot la cot alături de ceilalți cetățeni ca noi, în numele unor idealuri. 
#amfostacolo și la Marea Unire de la 1918, alături de alte minorități
.”
Cum vi se pare noua strategie gay?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.