După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 ianuarie 2018

Tony Berbece 🔴 Începe apostazia!

Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că în vremurile de pe urmă va avea loc lepădarea de credință. Biserici întregi vor ceda în fața “învățăturilor dracilor”, cum îl înștiințează Apostolul Pavel pe ucenicul său Timotei.

Are și diavolul “teologii săi are și diavolul învățătorii lui. Aceștia ne cheamă la toleranță, aceștia ne cheamă să lăsăm garda jos, să nu mai citim Biblia că e scrisă de om și nu ne trebuie, să nu ne mai rugăm că Dumnezeu ne știe dinainte gândurile, ci să trăim cât mai bine și mai liniștiți chiar în Bisericile noastre. Aceștia ne predică despre pace când e plin război. E ca și cum un general și-ar chema soldații la plajă timp în care cad obuze în jurul lor.
Dumnezeu și-a înștiințat în aceste zile Biserica Lui că diavolul și-a strâns oștile și le-a trimis la război pentru că simte că nu mai are mult. A dezlănțuit un atac asupra omenirii și multe popoare au căzut deja sub ofensiva întunericului. Atacul va veni din interiorul omului, ispite peste ispite de tot felul. Cine nu va fi ancorat în Scriptură și cine nu va avea o viață de comunicare cu Hristos, cine nu va trăi cu El va cădea.
Lipiți-vă de Cristos și negura Satanei va trece pe lângă voi cum a trecut moartea pe lângă casele evreilor din Egipt fără să se atinga de ele. Nu mai e timp să dormitați, treziți-vă și Cristos vă va lumina!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.