După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 ianuarie 2018

O mulțime de celebrități vorbesc despre credința lor, însă nu mulți o aplică cu succes în viața de zi cu zi așa cum Weltz o face. 🔴 Misiunea Fundației Carson Wentz este „să arate dragostea lui Dumnezeu oferind oportunități și sprijin celor mai puțin norocoși și celor care au nevoie”

Carson Wentz este fundaș al echipei de fotbal american Eagle Philadelphia și un vânător pasionat. Fie că este pe terenul de fotbal sau în viața de zi cu zi, credința lui este evidentă. Niciodată nu s-a rușinat să vorbească despre credința lui în Isus.
Recent a fost îndemnat de un urmăritor pe Twitter să șteargă una din cele două fotografii cu câinele său de vânătoare, Carson a răspuns: „Ofensator și controversat? Două dintre principalele lucruri despre care mereu postez pe rețelele de socializare sunt Isus și vânătoarea. Sunt două subiecte care mă pasionează iar acest lucru nu se va schimba niciodată! Când iubești ceva, vorbești mereu despre acel lucru! Continuă să rămâi pasionat și nu te îngrijora despre ceea ce cred alții”
ABC7 a scris că Wentz a răspuns în mai puțin de 20 de minute la comentariul care îl îndemna să șteargă fotografia. O zi după, răspunsul lui Wentz a primit peste 30.000 de like-uri.
Wentz postează despre credința lui în Isus în mod regulat, dând laudă lui Dumnezeu pentru oportunitățile cu care a fost binecuvântat. În vârstă de 25 de ani, el este foarte conștient de binecuvântarea pe care o are la o vârstă atât de fragedă.
O mulțime de celebrități vorbesc despre credința lor, însă nu mulți o aplică cu succes în viața de zi cu zi așa cum Weltz o face.
El a fondat o fundație anul trecut numită AO1. Misiunea Fundației Carson Wentz este „să arate dragostea lui Dumnezeu oferind oportunități și sprijin celor mai puțin norocoși și celor care au nevoie”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.