După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 ianuarie 2018

Ninel Peia, fost deputat: Guvernul României a ajuns să fie condus de o sorosistă iubitoare de homosexuali...

“SOROS a pus un alt prim-ministru în România. Acum avem şi preşedinte şi premier adepţi ai ideologiei multiculturalist progresiste, teoria distrugătoare de naţiuni a lui George SOROS.”- Ninel PEIA deputat român (2012-2016)
Este absolut inimaginabil, Iohannis, care ştim deja că are vederi globaliste şi care îi tot instigă pe tefelei să rupă statul de drept, a aşezat-o sorosista pe Viorica Vasilica Dăncilă în funcţia de premier.
România este în mare pericol, planurile lui SOROS sunt pe cale de a se împlini. Ţara sângerează, nu mai e loc de vorbe, trebuie să ne apărăm Neamul şi Patria!
Ceea ce părea imposibil, după scuiparea lui Cioloş de la Palatul Victoria, s-a împlinit. SOROS a pus un alt prim-ministru în România. Acum avem şi preşedinte şi premier adepţi ai ideologiei multiculturalist progresiste, teoria distrugătoare de naţiuni a lui George SOROS.
Lucrurile sunt din ce în ce mai grave. Deşi pare a fi camerista lui Dragnea, Dăncilă este, înainte de toate, una dintre slugile cele mai vizibil subjugate de mintea perfidă a lui SOROS. Toate ideile acestui distrugător de naţiuni au încolţit spornic în mintea acestei femei fără ţară. Vă veţi cruci, citind mai jos de ce este capabilă această slugă a lui SOROS.
În 2015, deşi reprezenta PSD şi se dădea social-democrata lumii, Dăncilă îl lăuda pe faţă pe tehnocratul Cioloş, tentaculul perfidului SOROS. Dar acesta este lucrul cel mai nevinovat pe care Vasilica l-a făcut până acum ca reprezentatnt român în Parlamentul European.
Aflaţi, deci, că Viorica Dăncilă a votat în acelaşi Parlament European în favoarea legalizării căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex şi pentru încurajarea instituţiilor şi statelor membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor homosexuale. Deci femeia-lider a doamnelor social-democrate a ajuns activist în slujba LGBT, a tuturor deviaţilor sexuali care vor o “discriminare pozitivă”. Adică, ar cam vrea să fie un soi de cetăţeni ceva mai protejaţi decât ceilalţi cetăţeni.
Păi de ce? Pentru că urăsc legile lui Dumnezeu şi acţionează cum numai păgânii o fac?

Faptele lui Dăncilă însă lovesc şi în părinţi şi copii! Atenţie, ea a susţinut, tot în Parlamentul European, avortul și contracepția pentru minori, fără știrea și acordul părinților. Aţi mai pomenit asemenea mârşăvie? Practic, susţinea creearea unei rupturi grave în familie, între părinţi şi copii, şi chiar preluarea rolului de adult de câtre minori în probleme ce pot atinge o gravitate extraordinară, de la necazuri genitale la boli transmisibile, fără leac. Ca să nu mai spun că această acţiune subminează total autoritatea parentală şi ne reduce pe toţi la nişte spectatori neputincioşi. O ticăloşie!
O altă acţiune strigătoare la Cer a slugii sorosiste s-a concretizat în votul ei pentru instaurarea obligativităţii educației sexuale începând cu ciclul primar. Din nou, fără supravegherea părinţilor şi fără acordul lor. În ciclul primar, oameni buni! Vedeţi cât rău poate face o femeie ale cărei minţi se află în buzunarul de la piept a lui SOROS. Practic, această muiere pune bazele unui război în fiecare familie din România.
Dar atenţie, de acelaşi lucru e legată şi o altă părerea lui Dăncilă. Drăcilă asta, a mai votat ceva incalificabil în Parlamentul European: ea a votat pentru educarea copiilor „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.
Pentru că, nu-i aşa, copiii trebuie încă din fragedă vârstă să afle că există şi alte căi, nu numai cele normale, acelea de a fi femeie sau bărbat, după cum i-a lăsat bunul Dumnezeu! Nu, ei trebuie să ştie că pot fi şi lesbiene, şi homosexuali, poate şi transsexuali sau cine mai ştie ce.
Nu m-ar fi mirat ca Viorica să fi fost de acord şi cu legalizarea zoofiliei, adică cu tot ceea ce poate distruge Familia Românească, Neamul Româneasc, Naţiunea, Casa şi Căminul nostru.
Bineînţeles, premierul de azi nu susţine referendumul pentru familie şi familia tradițională pentru că ea s-a înscris demult pe linia trădătorilor Patriei şi are profilul stăpânului ei, satanicului SOROS!
Vă mai spun că Dăncilă este de părere ca operațiile de schimbare de sex să fie pătite din bani publici şi chiar a votat în Parlamentul European pentru asta. Adică să se creeze nişte monştri pe munca mea şi a ta române!
Realizaţi acum în mâinile cui a pus România preşdintele Iohannis?
Români, fraţilor, suntem pe marginea prăpastiei sorosiste, şi nişte inconştienţi sunt gata să ne împingă în ea.
Nevinovaţi, în hăul dezastrului moral, îi împing şi pe pruncii noştri care nu nici nu au avut timp să adulmece bine viaţa pe acest pământ al strămoşilor noştri.
Mizeria asta a atins cotele absurdului.
Oameni buni, fraţii mei, trebuie să ne ridicăm la luptă, altfel ne mănâncă ăştia de vii şi ucid viitorul copiilor noştri fără milă.
Afară cu trădătorii de Neam!
Ninel PEIA deputat român (2012-2016)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.