După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 ianuarie 2018

✡ Ambasada SUA, mutată la Ierusalim într-un an 🔴 Netanyahu: „Evaluarea mea încrezătoare este că ambasada se va muta mult mai repede decât cred oamenii, într-un an începând de astăzi”

SUA îşi vor muta într-un an ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, susține premierul israelian, Benjamin Netanyahu, potrivit Agerpres.

Calendarul înaintat de premierul israelian diferită drastic de cel lansat de oficiali ai Casei Albe, care au spus că o astfel de mişcare ar dura 3-4 ani, din cauza măsurilor de securitate şi a altor solicitări.
Netanyahu a dat aceste declaraţii jurnaliştilor israelieni la bordul avionului care îl ducea de la Delhi la Gujarat în timpul unei vizite de stat în India, a relatat Times of Israel. Purtătorul de cuvânt al premierului a confirmat afirmaţiile acestuia.
„Evaluarea mea încrezătoare este că ambasada se va muta mult mai repede decât cred oamenii, într-un an începând de astăzi”, a spus Netanyahu, conform Times of Israel.

Preşedintele american Donald Trump a recunoscut la 6 decembrie Ierusalimul drept capitală a Israelului şi a iniţiat un proces de mutare a ambasadei americane la Ierusalim.
Israelul a ocupat jumătatea de est a Ierusalimului în 1967, iar ulterior a anexat teritoriul, într-o mişcare nerecunoscută internaţional.
Israelul a susţinut mereu că Ierusalimul este „capitala sa indivizibilă”, în timp ce palestinienii vor ca Ierusalimul de Est să fie capitala viitorului lor stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.