După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 ianuarie 2018

Adevărul.ro: Un român îşi vinde casa imensă în schimbul a 100.000 de Biblii


Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a postat un anunţ prin care spune că îşi cedează proprietatea în schimbul a 100.000 de Biblii.

Un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, şi-a scos casa la vânzare şi doreşte să obţină în schimbul imobilului 100.000 de Biblii. Locuinţa se află la ieşirea din localitate spre Vatra Dornei şi este una impunătoare pe două etaje. 

Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi a postat un anunţ destul de mare pe faţa clădirii prin care anunţă că îşi schimbă casa pe 100.000 de biblii. Lângă acest anunţ se mai găseşte un banner cu mesajul „Fii pregătit Isus revine”. 

Bărbatul este plecat de mai bine de 20 de ani de zile în Spania şi spune că doreşte să strângă aceste cărţi pentru a porni într-o acţiune misionară în Africa, unde doreşte să ofere Biblii cetăţenilor de pe acest continent. 

„Sunt un om simplu, modest, şi vreau şi eu să fiu mântuit. Anunţul este un simbol. Vreau să-mi dedic toată viaţa mea să fac tot ceea ce pot şi cred că este bine ca să mă salvez pe mine şi pe cei din jurul meu. Am făcut lucrul acesta înaintea Domnului. Şi dacă Dumnezeu va considera că trebuie să duc Bibliile pe care le voi primi, mă voi duce cu cea mai mare putere”, a declarat Abel Varvaroi, pentru ziarul Monitorul de Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/p2qz2q

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.