După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 decembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,     


          Dumnezeu ne cheamă de la slujirea firească la cea duhovnicească, de la truda păcatului la jertfa Duhului Sfânt, de la noi înșine la dragostea și gloria Domnului Isus. Primim însă această comoară în vase de lut, pentru ca alții să poată admira această comoară și să Îl laude pe Creator (1 Pentru 5:1).
          Suntem chemați de la grija față noi înșine la îngrijirea turmei Sale. Dedicarea și dăruirea noastră pentru slujirea altora, sunt de mare preț înaintea lui Dumnezeu (1 Petru 5:2).
          În ochii lui Dumnezeu nu poziția este importantă, ci exemplul personal. Aleșii Lui se dovedesc vredinici de chemarea și alegerea lui Dumnezeu, prin întruparea voii Lui în viața de fiecare zi. Această ascultarea reală de Cuvântul lui Dumnezeu ne face semne umblătoare ale căii care duce la cer (1 Petru 5:3).
          Dumnezeu ne cheamă la o slujire a speranței. Lumina dă speranță celor din întuneric. Doctoria dă speranță celor bolnavi. Viețile schimbate dau speranță păcătoșilor.

Multumiți lui Dumnezeu, împreună cu noi, pentru:
1. Darurile pe care echipa din Romania le-a cumpărat pentru cei care sunt împreună cu noi (haine, încălțăminte și altele). Rugați-vă pentru un duh de recunoștință către Dumnezeu din partea tuturor copiilor.
2. Curățirea de păduchi a copiilor care sunt împreună cu noi. Surorile din Romania au arătat o slujire frumoasă tuturor celor care sunt împreună cu noi. Rugați-vă ca noi să putem fi în stare să ne îngrijim în continuare de copii ca să scape de păduchi.
3. Programul de evanghelizare din Haldibari împreună cu familia lui Pranish și Rozy. Frații și surorile din Romania au putut să aibă și un timp de învățătură pentru această familie. De asemenea ne-am putut juca împreună cu copii din zonă.Rugați-vă pentru pace și stabilitate în familia lui Rozy și Pranish. Rugați-vă pentru roadă după voia lui Dumnezeu pentru acest program de evanghelizare. Rugați-vă și pentru ca Dumnezeu să îl vindece de tensiune pe fratele Ajay din Haldibari.

Alte câteva motive de rugăciune ar fi:
1. Pentru Anamika Das, o fată în vârstă de 16 ani care stătea la noi. E a fost botezată cam cu trei luni în urmă. Din nou ea s-a supărat și a plecat acasă. Rugați-vp pentru un duh de pocăință și pentru îndurarea lui Dumnezeu pentru fata aceasta.
2. Pentru alți doi copilași care în curând ni se pot alătura. Ei sunt frate și soră, au vârste  de 4-5 ani li sunt din tribul adibashi. Mama lor s-a recăsătorit și ei sunt copii din căsătoria anterioară. Rugați-vă ca noi să îi putem primi și ingriji cum se cuvine.
3. Rugați-vă pentru sora Sagarika, care a avut un atac de inimă. Ea este bolnavă și de diabet avansat, astfel că trebuie sa își facă zilnic insulină.
 

          Cu adevarat, dacă iubim în Domnul Isus, dragostea noastră nu este a noastră ci a lui Dumnezeu. Fie ca această dragoste să ne înflăcăreze întodeauna inimile pentru El!

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.