După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Samy Tuțac 🔴 A mai trecut un an...

Anul 2017 este pe cale de a deveni trecut, iar trecerea lui ne apropie și mai mult de țărmul veșniciei. E prea devreme să comparăm anul care se încheie cu alți ani. E prea devreme să-l considerăm mai bun sau mai rău decât alți ani. Important este să fim în harul lui Dumnezeu, în voia Lui, să nu ne pierdem inima și nici să nu cădem de oboseală în sufletele noastre.

Nu știm ce ne va aduce anul 2018, Dumnezeu știe, dar știm că Dumnezeu este cu noi. Pentru că trăim prin credință putem să privim viața din perspectiva eternității cu Cristos, a timpului când "timp nu va mai fi", iar Cristos va fi totul în toți. Având în față perspectiva eternă cu Cristos, până și suferințele nu înseamnă mai mult decât clipe trecătoare.

Trăirea pentru gloria lui Dumnezeu este cea mai mare provocare pentru noi și în 2018. De aceea, avem nevoie ca încrederea, pasiunea și determinarea de a-L sluji pe Domnul Isus să ne motiveze în anul care vine! Dumnezeu să ne dea un an plin de pace și binecuvântare! Dumnezeu să ne dea harul de a-L cunoaște mai mult și înțelepciunea de a ne bizui pe El în fiecare zi.

La mulți ani binecuvântați!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.