După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 decembrie 2017

Cristian Văduva 🔴 În predica de la Oradea Daniel Strugari vorbea despre sacrificiul Mariei. După câteva zile a urmat sacrificiul lui...

Duminică, 17 decembrie, peste 3000 de oameni ne așteptau la Sala Sporturilor (Oradea). Echipa tehnică a Speranței făceau ultimele probe de sunet și video. Mi-am pregătit chitara și am ocupat locul alaturi de Alin și Florina Jivan. După câteva clipe am zărit un bărbat înalt cu alură atletică ce părea sa aibe 40/45 ani, care se așeza lângă mine.

- "Ce mai faceți, frate Văduva?"
- "Mulțumim Domnului pentru toate!"
Mă simțeam totuși destul de obosit după lungul drum și îl admiram, pentru că părea un om puternic și plin de viață. Era DANIEL STRUGARI, evanghelistul venit din Canada pentru a aduce mesajul bucuriei.

La începutul predicii sale mi-a pomenit numele,eu fiind surprins că ne urmarea postările pe Facebook. Acum este 2:15 noaptea și eu nu pot sa dorm.

In urma cu câteva ore m-a năucit tragica veste, Daniel Stegari, a făcut stop cardio respirator înaintea programului de la Alba Iulia. Avea familie si copiii, care-l așteapta în Canada, iar el a plecat să răspândească mesajul bucuriei.
In predica de la Oradea vorbea despre sacrificiul Mariei. Dupa câteva zile a urmat sacrificiul lui.

Rugati-vă pentru familia Strugari și pentru toți cei plecați în misiuni, susținadu-i in rugăciune și apreciind sacrificiul lor, pentru săptămânile și lunile petrecute pe drumuri. De acasă nu se simte! Numai când ești acolo și-ți simți picioarele umflate și multe alte greutăți vei înțelege! 

DOAMNE,MANGAIE FAMILIA STRUGARI,SPERANTA & PRIETENII SI PE TOTI CE SE CHELTUIE PENTRU RASPANDIREA EVANGHELIEI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.