După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Aurel Gheorghe 🔴 Gânduri la sfârșit de an

Sfârșit de an în țară și în lumea întreagă… E vreme de bilanț, de adâncire în cercetarea mai profundă a vieții. Cu fiecare an ce trece ne-apropiem de Domnul, de clipa când vom sta în fața Sa. Prin glas de mii de voci și strigăt tare, Duhul anunță, cum stă scris: ”Iată Mirele, ieșiți-i în întâmpinare!”
Toți cei născuți din nou prin Duhul se bucură în așteptarea Lui și o doresc mai mult decât orice. E simplu: așa îi poți deosebi de cei ce numai se prefac. Un dor se-aprinde mai intens în inimile lor și pot rosti ca David: ”Sufletul meu așteaptă pe Domnul mai mult decât așteaptă străjerii dimineața, da, mai mult decât așteaptă străjerii dimineața.”
A mai trecut un an din viața noastră… Câți vor mai trece până la venirea Sa? De multă vreme îmi răsună repetat în suflet o întrebare din Scriptură: ”Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă, așteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu?”… Ce fel de oameni?
Poate mult mai curând decât ne gândim, Îl vom vedea pe Domnul – aceasta-i fericita noastră nădejde, a celor ce-L iubim pe El. Și eu pot spune doar: mi-e dor de Domnul, vreau să-L văd pe El! Ca Iov odinioară, mă încred în harul Său, căci: știu că Răscumpărătorul meu este viu şi că Se va ridica la urmă pe pământ. Chiar dacă mi se va nimici pielea şi chiar dacă nu voi mai avea carne, voi vedea totuși pe Dumnezeu. Îl voi vedea şi-mi va fi binevoitor; ochii mei Îl vor vedea, şi nu ai altuia. Sufletul meu tânjește de dorul acesta înăuntrul meu.

A fost un an de luptă și lucrare… Am încercat să Îl slujesc pe Domnul ca și cum mi-ar fi fost ultimul de pe acest pământ. În mijlocul furtunilor de tot felul, a trebuit să învăț ce-nseamnă: ”de afară lupte, dinăuntru temeri.” Cu toate acestea harul a lucrat. Slăvit să fie Domnul pentru fiecare suflet ce a fost trezit! Slăvit să fie pentru toți cei ce-au venit la viață! El să-i păstreze-n îndurarea Sa!
Aș vrea ca, dacă Domnul îmi va mai da un an, să-L pot sluji cum nu L-am mai slujit, să-L pot iubi cum nu L-am mai iubit! Dar mai presus de toate, aș vrea să vină El!
Împreună cu toți cei sfinți care alcătuiesc Biserica de pe pământ, aș vrea să înălțăm o rugăciune către ceruri: Şi Duhul şi Mireasa zic: „Vino!”, şi cine aude să zică: „Vino!”… Cel ce adeverește aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând.” Amin! Vino, Doamne Isuse!
Cu dragoste frățească, Aurel Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.