După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 noiembrie 2017

Teologul Radu Preda, despre fenomenul de eliminare a crucilor creștine: „Suntem în plin proces de negare, pe toate căile și cu vehemența de rigoare, a moștenirii creștine. Acesta este programul, pe scurt, al neoateismului aflat în plină acțiune“

La Timișoara a avut loc seria de conferințe „Upgrade my city”, care a avut ca temă dezvoltarea urbei de pe Bega. Afișul care promova evenimentul avea în centru Catedrala Mitropolitană din Timișoara, dar fără crucile de pe turlele lăcașului de cult.

Intâmplări similare s-au întâmplat și după ce mai multe companii alimentare au decis să scoată crucile de pe turlele bisericilor la diverse produse.

Teologul Radu Preda, președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER), a scris într-un editorial pentru Adevărul despre evenimentele din ultima perioadă în care mai multe cruci creștine au fost pur și simplu șterse din fotografiile de prezentare ale unor produse.

Acesta critică ideea care se induce în ultima vreme prin care o majoritate ar trebui să suporte ceea ce dorește o anumită minoritate. 

„Acesta este programul, pe scurt, al neoateismului aflat în plină acțiune: de la deciziile de marketing ale unor firme private la cele ale unor autorități locale sau, la vârf, a unor garanți strâmbi ai laicității înțeleasă în termeni antireligioși.

Un lanț de magazine face reclamă la brânza grecească și, din grija față de consumatorii de altă religie sau agnostici, șterge pur și simplu crucile de pe cupolele care ilustrează tradiția țării mediteraneene. Materialele de promovare ale unui important oraș din România șterg și ele crucile de pe catedrala mitropolitană. În fine, Consiliul de Stat francez decide pe 25 octombrie înlăturarea în termen de jumătate de an a crucii care tronează asupra monumentului dedicat papei Ioan Paul II dintr-un orășel breton. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.