După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 noiembrie 2017

Germania: Peste 600 de persoane au transcris Biblia de mână pentru aniversarea Reformei

Peste 600 de persoane din orașul german Mannheim (sud-vestul țării) au transcris împreună Biblia de mână, în cadrul unui proiect care celebrează cea de-a 500-a aniversare a Reformei, informează DPA, potrivit Agerpres.ro.
Participanții, cu vârsta cuprinsă între 8 și 99 de ani, provin din medii foarte diferite, de la președintele consiliului Bisericii Evanghelice din Germania, Heinrich Bedform-Strohm, la un deținut de la închisoarea din Mannheim, a explicat părintele Stefan Scholpp, de la congregația evanghelică locală.
Textele au fost analizate de editori după ce transcrierea a fost terminată. "A trebuit să corectăm câteva erori, însă nu au existat probleme majore", a adăugat Scholpp.
Cele cinci volume rezultate din proiectul care a debutat în luna aprilie vor fi legate în coperți cu cotoare din piele și vor avea 3.626 de pagini. Scholpp intenționează să le folosească ca Biblie de altar în biserica sa din Mannheim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.