După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 noiembrie 2017

Cursul Vindecare prin creativitate cu David și Denise Cross la Băile Felix


Ellel Ministries Romania organizeaza cursul "Vindecare prin creativitate" –o modalitate prin care Dumnezeu vrea să te surprindă cu darurile Sale: bucurie, bunătate, viață. Nu este atât un curs, cât o experiență! O vindecare profundă prin faptul că ești liber să fii tu și nu să faci ceva.

Invitați speciali: David si Denise Cross
David Cross este directorul regional pentru Europa de Vest al slujirii Ellel Ministries. De profesie inginer constructor, dar a lucrat în diverse domenii, inclusiv ghid de circuite de schi în munţii Scoţiei. 
Autor al mai multor carti, printre care:
- Legaturi sufletesti
- Pericolele terapiilor alternative de vindecare
- Prins in capcana controlului

Denise Cross este căsătorită cu David de mai bine de patru decenii, au trei copii adulți și mai mulți nepoți. Ca formare este profesor de matematică, dar viața ei și viitorul întregii sale familii a fost schimbat radical de o experiență „pe drumul Damascului” cu Domnul Isus în 1981.
Autoarea cartii - Respingerea 

Pentru mai multe detalii si înscriere accesati: https://www.ellelromania.ro/event/vindecare-prin-creativitate/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.