După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 octombrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Adevărata pace vine prin ascultarea de Dumnezeu. Această umblare pe cărarea îngustă către orașul ceresc, ne deschide orizontul către muntele lui Dumnezeu. Cu cât înaintăm mai mult, ne înălțăm pe cale mai mult, și norii, care acoperă gloria Tatălui nostru, se risipesc sub soarele iubirii. Când noi urmăm drumul, construit de Duhul Sfânt prin profeți și apostoli, Adevărul zidește în noi templul Său. Iar pe altarul iubirii Sale sunt aduse jertfe cu atât mai desăvârșite cu cât învățăm să ascultăm mai mult și mai înalt, de El. Ascultarea ne duce către scaunele de împărățire împreună cu Domnul Isus.
          Haideți să ascultăm de Dumnezeu, mail ales acum, când oamenii se adâncesc tot mai mult în neascultare. Tată, dă-ne o inimă atât de îndrăgostită de Tine, că te-ar urma și la cruce, și în foc, și în gurile leilor. Plăcerea noastră să fie împlinirea voii Tale.

Iată câteva motive de rugăciune:

1.       Îi aducem mulțumiri lui Dumnezeu pentru adunarea de tineret de trei zile pe care am avut-oîn zilele de 17, 18 și 19 octombrie. În ultimele două zile, sala de adunare a fost plină. Au venit noi tineri necredincioși, din Jalpaiguri și împrejurimi și de asemenea din orașul Haldibari. În ultima zi ne-am bucurat împreună și cu mulți din noii frați și surori din triburile adibashi.

- Rugați-vă pentru soția lui Pranish, ca să fie în stare să ierte și să se împace cu frații din adunare.
- Rugați-vă pentru mântuirea celor necredincioși care au venit la adunare.
- Rugați-vă pentru întărirea în credință a noilor creștini.

2.       Vacanța din India, prilejuită de festivalurile de închinare la idoli, se termină pe 22 octombrie, iar copiii vor începe școala pe 23 octombrie.

- Rugați-vă pentru pregătirea lor pentru examenele finale.
- Raja, unul dintre băieți, a stat cu familia pe perioada vacanței. Rugați-vă ca să știm ce să facem cu privire la el, în cazul în care tatăl lui îl v-a aduce din nou la noi.
- Este posibil ca sa primim noi copii începând de duminica aceasta. Dumnezeu să ne dea putere să ne putem îngriji și de ei.
- Un tânăr a venit să o viziteze pe Esther (una dintre fetele mai mari pe care le avem în grijă), în vederea căsătoriei. Rugați-vă pentru călăuzirea lui Dumnezeu pentru formarea unei noi familii.


Mulțumim tuturor celor ce se roagă pentru noi și ne susțin financiar. Slava lui Dumnezeu să fie scrisă pe „scrisoarea vieții” fiecăruia din ei!

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.