duminică, 15 octombrie 2017

O biserică a fost vandalizată cu mesaje dure împotriva celor care NU sunt de acord cu căsătoria homosexuală: „Creștinii sunt naziști" și „Răstigniți-i pe cei care votează NU” au scris activiștii LGBT (FOTO)

O biserică a fost vandalizată cu mesaje împotriva enoriașilor care vor vota pentru a permite sau nu căsătoria homosexuală.

Toate aceste evenimente se petrec înainte de referendumul pe care Australia l-a stabilit în ceea ce privește dreptul homosexualilor de a se căsători, faptă ce în prezent este interzisă prin lege, scrie daily.mail.co.uk.

Drew Mellor, pastorul șef al Bisericii Anglicane Glen Waverley din sud-estul orașului Melbourne, a descoperit mesajele scrise pe ziduri duminică dimineața.

El a fost foarte supărat de mesajele care amenințau cu violența prin expresiile „Votați Da, atacații pe bigoți" și „Răstigniții pe cei care votează NU (împotriva căsătoriilor homosexuale)".

„Acest lucru este foarte tulburător pentru unii dintre membrii noștri mai bătrâni ai bisericii noastre", a declarat Mellor pentru Daily Mail Australia.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.