După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 octombrie 2017

Mitingul comunității LGBT din Piața Universității: „Veniți să vă partenerizați!” 🔴 Deși organizatorii preconizau că vor fi prezente în jur de 400 de persoane, au manifestat doar aproximativ 50 de membri ai comunității LGBT...

Circa 50 de membri ai comunității LGBT au manifestat ieri, în Piața Universității din Capitală, cerând legalizarea parteneriatelor civile. Printre manifestanți erau prezenți și copii, aduși acolo de părinții lor, scrie ActiveNews.ro.

Evenimentul, organizat de Susțin LGBT și MozaiQ, a fost autorizat de Primăria Capitalei. Organizatorii preconizau că vor fi prezente în jur de 400 de persoane și că manifestarea se va încheia la 17:00. Cu o jumătate de oră mai devreme însă, în zonă nu mai erau decât organizatorii și voluntarii.  

Ȋn mod simbolic, adică fără niciun fel de valoare legală, au fost încheiate și 25 de parteneriate civile, 9 dintre ele între persoane heterosexuale, iar cuplurile au primit „certificate” inscripționate cu stema României.

La evenimentul LGBT de ieri au fost prezenți și deputatul PSD Florin Manole, dar și fostul parlamentar Remus Cernea, cel care a inițiat proiectul de lege privind legalizarea parteneriatului civil. 

Respins de Senat, proiectul de lege e blocat în Comisia Juridică a Camerei Deputaților din luna februarie a acestui an. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.