miercuri, 18 octombrie 2017

Fata care a scris „Balada lui Dragnea“ şi-a pus lumea în cap: „Cum permit cei ce slujesc în slujba de preot ca Dumnezeu să fie batjocorit şi înlocuit cu oase putrezite?“


Marilena Mihailescu susţine că „Suntem un popor de pupători de oase şi devenim brusc credincioşi în zilele de sărbătoare, asta până dăm de un om cu carne pe oase şi care ne deranjează“.

Marilena Mihailescu, tânăra din Timişoara care a compus „Balada lui Dragnea: «Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?»“, care a însufleţit protestele #Rezist de iarna trecută, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru cei care se închină la moaşte. 

În postarea cu titlul „România, o Vale o Oaselor!”, Marilena Mihailescu spune că nu a dorit să aducă o ofensă nimănui, ci să deschidă „ochii celor ce dorm somnul nepăsării”. 

“Avem de toate! Avem Parascheva, Ioan, Grigore Decapolitul, Nectarie, Nicodim, Arsenie...

Problema mare însa nu sunt oasele lor putrezite şi neputincioase, ci faptul că ne place mult îndobitocirea şi că într-un final o să ajunge noi înşine asemenea unor oase putrezite!

Da, sună dur ...dar deseori dăm dovadă de o îndobitocire în masă, ziua de astăzi fiind un exemplu viu a ceea ce înseamnă acest lucru; necunoaştere, idolatrie şi inconştienţa, iar toate acestea din cauza unor preoţi ce din păcate nu se aseamănă cu Ezechiel ...

Da chiar aşa, cine-i ăla Ezechiel? 

Unul care a mâncat aluat cu balegă şi a stat zile şi zile nemişcat pentru păcatele poporului său!

Şi noi avem Ezechieii noştri, însă sunt opusul originalului. Şi ei mănâncă ceva cu miros greu, însă o fac pentru propriul folos şi pentru nenorocirea unei întregi ţări ce zace în neştiinţă.

Cum permit cei ce slujesc în slujba de preot ca Dumnezeu să fie batjocorit şi înlocuit cu oase putrezite, nu ştiu şi nu înţeleg de unde atâta neobrăzare...

Nu văd decât goană după bani şi un nume sus pus, nicidecum goană după Dumnezeu!

Citeste mai mult: adev.ro/oxuvql

Marilena Mihailescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a compus o piesă în ton cu vremurile pe care le trăim. A intitulat-o „Balada lui Dragnea" 
Marilena Mihailescu nu are studii muzicale, însă cântă în formaţia unei biserici baptiste din Timişoara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.