După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 octombrie 2017

Chemare la Reformare Spirituală în Biserica Baptistă Betel din Făget

În urmă cu 500 de ani, Dumnezeu în suveranitatea şi providenţa Lui a ridicat câţiva oamneni în Europa, prin care a reformat viaţa spirituală a Bisericii şi a schimbat istoria omenirii. Cei mai cunoscuţi dintre aceşti oameni ai lui Dumnezeu, numiţi şi reformatori sunt: Martin Luther în Germania, John Calvin şi Ulrich Zwingli în Elveţia, şi John Knox în Scoţia şi Marea Britanie.
Reformatorii au avut câteva strigăte profunde şi puternice care răsună peste veacuri. Strigătele acestea sunt: Sola Scriptura, Sola Fide, Sola Graţia, Solus Christus şi Soli Deo Gloria! Aceasta a fost teologia şi temelia a ceea ce noi cunoaştem ca Reforma Protestantă din secolul al XVI-lea.
De asemenea, reformatorii au spus „Ecklesia reformata, semper reformanda!” Adică, Biserica Reformată trebuie să se reformeze în continuu.

Reformarea spirituală continuă a bisericii poate avea loc numai în măsura în care ne întoarcem la adevărurile fundamentale redescoperite de reformatori, adevăruri instituite şi proclamate de Domnul Isus şi de apostoli.

 În dorinţa şi rugăciunea de avea parte de o reformare spirituală, Biserica Baptistă Betel din Făget, a iniţiat o perioadă de 5 săptămâni, în care biserica va fi chemată la reformare spirituală, prin Cuvântul Domnului. Aceste ocazii sunt pentru biserică în mod prioritar, sunt bineveniţi şi prietenii şi invitaţii din afară, însă ele sunt ocazii de chemare a bisericii locale la reformare spirituală.


Cu voia lui Dumnezeu, programul stabilit este următorul:

Duminică, 29 octombrie, ora 17:00 – Chemarea la Sola Scriptura!
                                                         Mesaj: Pastor Ilie Bledea, Făget.
Duminică, 05 noiembrie, ora 17:00 – Chemarea la Sola Fide!
                                                         Mesaj: Pastor Marius Birgean, Timişoara
Duminică, 12 noiembrie, ora 17:00 – Chemarea la Sola Graţia!
                                                        Mesaj: Pastor Viorel Ţuţ, Timişoara
Duminică, 19 noiembrie, ora 17:00 – Chemarea la Solus Christus!
                                                        Mesaj: Pastor Daniel Scurt, Sânicolau Mare
Dumnică, 26 noiembrie, ora 17:00 – Chemarea la Soli Deo Gloria!
                                                      Mesaj: Pastor Beniamin Costea, Arad

Rugaţi-vă pentru noi şi împreună cu noi pentru o reformare spirituală!

Ilie Bledea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.