După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 septembrie 2017

VIDEO: Ai 8 ani, vrei să fii transsexual și părinții nu te lasă? Schimbă-ți părinții! Și fii transsexual! (cu Faith Goldy)

Dacă ai 8 ani, cu siguranță că ideea de „a fi transsexual” nu îți aparține. La fel, aceea că dacă părinții tăi nu sunt de acord cu tine, trebuie să îi „schimbi”.
Organizatorii grotescului eveniment la care acest copil de 8 ani a fost batjocorit sub „numele de scenă” Lactatia, ar avea cu siguranță lucruri interesante de spus, dacă cineva i-ar întreba, despre cine i-a dat copilului ideile de mai sus. Eventual, întrebările să fie puse în stare de reținere, sub acuzația de corupere de minori.

Faith Goldy este canadiană și a lucrat pentru grupul Rebel.media, unde a realizat analize și interviuri despre societate, feminism și sexualitate, dintr-o perspectivă conservatoare. Ea face parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru, scrie Cultura Vietii.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.