După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 septembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,
          Cuvântul lui Dumnezeu nu este simplu dorit în viața noastră. Setea după Cuvântul lui Dumnezeu este legată de atitudinea noastră față de păcat. Pofta pentru păcat anulează pofta pentru Cuvântul lui Dumnezeu. Trebuie ca mai întâi, noi, să lepădăm păcatul. Numai așa noi dorințe pentru lucrurile sfinte, se pot pogorâ în noi.

          Un om trebuie ca să fie născut din nou, din Cuvântul veșnic al lui Dumnezeu, pentru ca el să dorească acest Cuvânt. Cuvântul devine atunci singurul lucru care se lipește de inimile noastre și aceasta se întâmplă pentru că am experimentat cât de bun este Dumnezeu (1 Petru 1:1-3). Aceasta este și experiența noastră. Noi trăim prin bunătatea lui Dumnezeu și vrem să spunem la toți oamenii despre ea. Prin harul lui Dumnezeu am găsit și noi prilejuri de a predica evanghelia. Aceasta se întâmplă și pentru ca am un ajutor, cumnatul meu. În fiecare dimineață, el conduce un studiu biblic cu toți cei din casa noastră. Aceasta îmi permite să „pasc” un pic pe „pășunile” evangheliei.

          Astfel, ieri am vizitat pe prietenul meu, Bumba (îl pot găsi acasă numai dimineața devreme). Îi place însă să audă Cuvântul lui Dumnezeu. Îi spun istorisiri biblice, pentru ca nu poate să citească prea bine. El are niște probleme cu ficatul. Tatăl lui e aprope orb. Bumba are și niște probleme legale cu unii din sat, din pricina unor certuri. Pe soția lui o cheamă Tara. Pe băiatul lui mai mare îl cheama Surjo. Rugați-vă pentru mântuirea întregii familii.    

          Ieri am vizitat și două familii în care conducătorul uneia din aceste familii a făcut un preinfarct. Unul dintre ei se mai poate încă mișca dar celălalt este însă imobilizat la pat. La fiecare vizită vestim Cuvântul. Soția celui imobilizat ne-a rugat însă să facem ceva pentru vindecarea soțului ei. Noi nu îl putem vindeca, dar Dumnezeu, da. Rugați-vă pentru mântuirea lor și a familiilor lor.

          Deasemenea, ieri am vizitat o familie din tribul rajbonshi. Un bărbat din această familie vine din când la adunare, dar el are ceva probleme mintale. Aceste probleme sunt mult mai serioase în viața fratelui lui.Rugați-vă pentru mântuirea acestei familii.

          Astăzi am vizitat, împreună cu sora Mary, zona de prostituție din Jalpaiguri. Experiența nouă acolo a fost evanghelizarea prin intermediul istorisirilor din Biblie, despre oameni care au păcătuit din punct de vedere moral, ca David cu Batșeba. Rugați-vă pentru mântuirea oamenilor din zona de prostituție.

          Cu fiecare rugăciune avansăm mai mult în lucrarea lui Dumnezeu. A Lui să fie slava în veci!

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.