După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 septembrie 2017

Școlile din Bologna, MARCATE cu buline roșii în funcție de gradul de risc al îndoctrinării elevilor cu teoria gender: „Vrem să ne apărăm copiii!”

Școlile din Bologna, ETICHETATE în funcție de gradul de risc al îndoctrinării elevilor cu teoria gender: „Vrem să ne apărăm copiii!” 

O asociație care luptă pentru apărarea familiei tradiționale și un important partid politic din Italia au declanșat o operațiune de verificare și „etichetare” a școlilor din Bologna, în funcție de cât de mare este rata ideologiei de gen conținută în programa școlară, scrie ziarul La Repubblica., potrivit ActiveNews.ro.
 
 Asociația „Ne apărăm copiii- Family Day”,  cu ajutorul partidului de dreapta Forza Italia (fostul partid al lui Silvio Berlusconi), face o listă cu toate școlile din Bologna, care vor primi câte o bulină roșie, galbenă și verde, în funcție de cât este de mare pericolul ca elevii să fie îndoctrinați, prin programele școlare, cu teoria genului. Harta școlilor „gender” va identifica, cu roșu acele instituții de învățământ care prezintă cel mai mare risc filo gender, cu galben cele în care sunt undeva la limită, și cu verde școlile care nu reprezintă niciun pericol pentru copii din acest punct de vedere.

„Vrem doar să ne apărăm copiii. 40% dintre școlile din Bologna fac apologia teoriei de gen, iar 37% dintre ele prezintă elevilor dovezi  ale acestei ideologii”, spune David Botti, coordonator al Comisiei aminitite. El a mai explicat că, în spatele unor așa zise activități anti- bullying se ascund principii clare ale teoriei de gen. Cei care întocmesc harta au dat ca exemplu școala 
Minghetti, care a primit bulina roșie pentru că, spun ei, aici au loc „cel puțin șase activități extracurriculare pro gender”.

„Nu vrem să incriminăm în vreun fel directori sau profesori de colegiu. Știm că aceste activități sunt desfășurate de activiștii Lgbt în cadrul școlilor”, a subliniat reprezentantul asociației Family Day. Și, pentru că legea italiană nu interzice propaganda teoriei de gen, ci chiar o încurajează, cei care vor să-și apere copiii de orice îndoctrinare spun că nu susțin această lege și că „este necesar ca familiile din școli să se constituie într-un grup  și să ceară să fie informate în detaliu despre activitățile care au loc acolo”.

Ideea acătuirii unei astfel de hărți cu școli bune și școli rele, chiar la început de an școlar, i-a deranjat pe mulți. De la politicieni din partidul de guvernământ până la reprezentanți ai profesorilor. Contestatarii etichetării școlilor în funcție de cât de mult promovează teoria de gen susțin că sunt atacuri care trebuie combătute. „Ne duc către un climat de vânătoare de vrăjitoare inacceptabil. Planurile ofertei de formare sunt transparente, publice, activate cu aprobarea consiliului școlii la care iau parte și părinții”, a afirmat un director al unui liceu din Bologna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.