După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 august 2017

Misiunea Ezekiel: Botez și agapă în Uganda (Foto)


Pace! 
Astazi, 27 August, am asistat la un eveniment special din viata acestor frati, in care 32 de persoane au incheiat Legamant cu Dumnezeu un apa botezului. 

A fost o bucurie mare in aceaata zi, si toti care am fost prezenti la acest eveniment ne-am bucurat de Cuvantul Domnului care ne-a fost impartasit de fratele Buhai Cornel din Bistrita. 

Am ramas uimit de bucuria pe care acesti oameni au avut-o si pe care au impartasit-o cu noi, o bucurie pe care de multe ori noi cei de acasa nu o avem. Dumnezeu sa binecuvinteze Uganda! 

Totodata astazi dupa terminarea programului a avut loc si o masa pentru 700 de copilasi si pentru aproximativ 500 de adulti. Dumnezeu a binecuvantat aceasta masa si a inmultit-o incat a si mai ramas. Pentru aceasta masa sa taiat o vaca si doua oi. 

Multumim si pentru vremea pe care am avut-o, deoarece acum este sezonul ploios, dar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu un timp frumos. Pentru toate aceste experiente laud si Ii multumesc lui Dumnezeu. Domnul fie laudat pentru toate lucrurile. Multa binecuvantare va doresc! Aleluia!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.