După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 august 2017

Membrii LGBT cer Ministerului Sănătății legalizarea operațiilor de schimbare de sex în Republica Moldova

Comunitatea LGTB (Lesbiene, Gay, Transsexuali și Bisexuali) – devin tot mai activi la Chișinău. Sau cum spune Vladimir Voronin, se înmulțesc pid*rajîi!
După ce vara aceasta activiștii LGBT au organizat un marș prin centru Capitalei, acum cer Ministerului Sănătății să schimbe legile ca medicii din spitalele din Moldova să primească dreptul să facă operații de schimbare de sex, relatează MoldovanDream.ro.
„În mai multe țări de pe glob oamenii au dreptul șă-și shimbe sexul. Bărbații se pot opera și să devină femei, iar femeile să devină bărbați. Statul trebuie să ne asigure această libertate tuturor cetățenilor! De aceea noi vrem ca Guvernul și Parlamentul RM să schimbele legea astfel ca să apere mai mult minoritățile sexuale în Moldova”, declară Angelica Frolov, președinta LGBT din țara noastră.
Pe de altă parte, oamenii cu orientarea sexuală tradițională sunt împotrivă. „Cum așa bărbatul să-și taie p*la, iar femeia să pună coie în loc de p*zdă? Asta e o gândire bolnavă care vine de la Diavol”, spune domnul Nicolai, paznic la marketul Linela.
Menționăm că în luna august politicienii sunt în vacanță. Așa că vor examina cerința celor de la LGBT în luna septembrie, cînd vor reveni la serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.