joi, 24 august 2017

Mărturia terifiantă a unei femei care a fost crescută de un tată homosexual: Eram doar un copil, dar mă expunea la activitate sexuală explicită. Mă folosea ca „momeală” pentru a atrage alți băieți...

Așa cum bine știți, odată cu inițiativa Coaliției pentru Familie de a strânge semnături pentru modificarea Constituției, în sensul protejării căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, au apărut o mulțime de persoane și grupuri „îngrijorate” de soarta familiei și problemele acesteia.

Unii dintre aceștia susțin chiar că problemele familiei actuale sunt atât de mari, încât copiilor le-ar fi mai bine să crească într-o uniune dintre doi bărbați sau două femei. ActiveNews vă prezintă mărturia unui astfel de copil, crescut în „raiul” homosexual pe care unii îl doresc cu ardoare și-n România.

Dawn Stefanowicz este din Canada, o țară binecunoscută pentru liberalismul ei, unde premierul Trudeau participă cu entuziasm la paradele homosexualilor. Tatăl fetei a fost homosexual, iar după ce a conceput-o pe Dawn și fratele ei, a părăsit-o pe mamă pentru a trăi împreună cu alți homosexuali. Aceste relații i-au adus și moartea, tatăl decedând la doar 51 de ani, de SIDA.

În 2007, Dawn a publicat o carte: Out from Under: The impact of Homosexual Parenting (Ieșirea de dedesubt: Impactul parentingului homosexual). Într-un interviu acordat în 2012, aceasta a povestit motivul pentru care a scris cartea: de fiecare dată când dorea să vorbească în public despre experiența ei, activiști LGBT erau aduși să facă scandal astfel încât totul să fie anulat.

Iată interviul pe care Dawn Stefanowicz l-a acordat în 2012, la 5 ani de la lansarea cărții sale:
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.