marți, 22 august 2017

Homosexualitatea la cele mai înalte niveluri: Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, împreună cu premierul canadian Justin Trudeau au defilat recent la o paradă gay la Montreal...

Potrivit Agerpres.ro, Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, împreună cu premierul canadian Justin Trudeau au defilat recent la o paradă gay la Montreal, unde s-au adunat câteva mii de persoane, cele mai multe costumate și machiate pentru a sărbători drepturile comunității LGBT.
După ce și-a scos cravata și și-a descheiat nasturii de la cămașa bleu deschis pentru această ocazie, Justin Trudeau a defilat împreună cu alți miniștri și responsabili politici canadieni sub un soare radios, salutându-i surâzător pe locuitorii Montrealului prezenți pentru această ocazie și autorizând câteva selfiuri solicitate de admiratori.
Leo Varadkar, devenit recent prim-ministru al Irlandei după demisia predecesorului său Enda Kenny, este primul șef de guvern străin care defilează alături de un premier canadian în cadrul unei manifestații a minorităților sexuale din Canada. Leo Varadkar este și primul șef de guvern irlandez care și-a declarat deschis homosexualitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.