După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 august 2017

America se vindecă greu de apucăturile "transgenderiste": O școală ia măsuri disciplinare împotriva unei eleve de clasa întâi pentru „misgendering” (încadrarea eronată în gen) a unui coleg care are dubii privind propriul gen

ROCKLIN, California, 24 august 2017 
O școală din zona Sacramento - deja zguduită din temelii de o reacție parentală datorată schimbării de gen a unui băiețel de cinci ani de la grădinița școlii care s-a declarat fetiță începând de anul școlar trecut, din iunie - își trimite acum o elevă de clasa întâi în biroul directorului pe motiv de „misgendering”, cu alte cuvinte pentru că nu a încadrat corect din punct de vedere al genului, băiețelul cu pricina.

Eleva de clasa întâi de la Rocklin Academy Gateway l-a strigat , din greșeală, pe terenul de joacă, pe băiețelul cu pricina, actualmente declarat „fetiță”, cu numele lui de băiat, la începutul săptămânii acesteia, a declarat pentru LifeSiteNews Karen England, directorul executiv al Capitol Research Institute.
Eleva din clasa întâi „îi știa numele de anul trecut și, în mod absolut nevinovat, l-a strigat cu acest nume pe terenul de joacă, dar i s-a spus că trebuie să se refere la acesta ca și când ar fi fată și că trebuie să i se adreseze cu noul său nume, lucru la care eleva a răspuns OK”, a spus England.
„Dar, mai târziu, respectiva elevă a fost chemată în biroul directorului pentru a se investiga dacă nu cumva gestul a fost intenționat, de parcă în mod curent copiii de șase ani se gândesc, măcar, la așa ceva”.
Părinții fetiței au fost chemați la școală miercuri în biroul directorului pentru a li se reitera faptul că fiica lor trebuie să i se adreseze respectivului băiețel (din punct de vedere biologic) ca și când i s-ar adresa unei fetițe, folosind numele de fată al acestuia.
Eleva de clasa întâi a fost „supărată” pentru că a crezut că va avea probleme, a declarat England, adăugând: „Părinții respectivi sunt foarte preocupați de copilul lor. A fost o greșeală nevinovată! ”
LifeSiteNews a contactat Rocklin Academy Gateway în legătură cu această situație și acest lucru a fost adus la cunoștința Consiliului Administrativ al școlii, care nu a revenit telefonic pentru LifeSiteNews.

Rocklin Academy Gateway a fost serios afectată de o reacție parentală după ce un băiat de cinci ani de la grădiniță și-a declarat un alt gen (respectiv, fetiță) în iunie.
Părinților nu li s-a adus la cunoștință faptul că un copil voia să își declare alt gen decât cel biologic și nici faptul că grădinița avea de gând să susțină această schimbare de gen într-un mod care, spun unii dintre părinți, a traumatizat proprii lor copii de cinci ani, care acum se tem că și ei vor sfârși având celălalt gen.
În vreme ce relatările diferă în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor, cert este că educatorii au citit copiilor de grădiniță două cărți care susțin schimbarea genului, în penultima zi de școală înainte de vacanța de vară. 
Conform unei surse din rândul părinților furnizată de Greg Burt la Consiliul Familiei din California, cândva între cele două lecturi copilul de cinci ani „și-a schimbat hainele, din haine de băiețel, în haine de fetiță. ”

England descrie această întâmplare ca fiind „un exercițiu de descoperire a unui caz de transgender într-una din ultimile zile de grădiniță”, când „un băiețel a venit la școală ca băiat și a plecat identificându-se cu o fetiță/ crezându-se fetiță”.
La o săptămână după incident, părinților li s-a trimis o scrisoare din partea directoarei Jillayne Antoon, în care li se aducea la cunoștință faptul că li se citise copiiilor cele două cărți, dar nu li se preciza nimic vizavi de schimbarea copilului de cinci ani din băiețel în fetiță, au declarat părinții.
Nici educatorii, nici Consiliul Administrativ al școlii nu vor să declare nimic cu referire la ce s-a întâmplat în acea zi, a spus England pentru LifeSiteNews.
Părinții au fost nevoiți să afle despre cele întâmpate de la propriii lor copii.
Indiferent de modul în care a avut loc schimbarea copilașului de cinci ani, cert este că părinții nu au fost informați dinainte, un număr de colegi de clasă au fost traumatizați de această schimbare, iar o parte dintre părinții acestora sunt furioși.
Iar acum se pare că Rocklin Academy Gateway consolidează schimbarea de gen asumată de un copil de cinci ani din băiețel în fetiță, sub amenințarea cu o eventuală vizită în biroul directorului pentru orice elev care nu se integrează programului.
Conform CBS, Consiliul de administrație al școlii va aborda problema la întâlnirea de luna viitoare. (Lianne Laurence)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.