După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 august 2017

Aberațiile ideologiei LGBT: Genul ”clasic” nu e natural, dar cu homosexualitatea te naști

Genul ”clasic” nu e natural, dar cu homosexualitatea te naști. Conform ideologiilor LGBTQ, a fi femeie sau bărbat, a avea un gen, nu este un dat natural. Cu alte cuvinte, nu te naști femeie sau bărbat, ci devii. Mai pretențios spus, ”femeie” și ”bărbat” sunt constructe sociale, nu realități ale firescului. 
Aceasta este presupoziția diverselor ideologii LGBT, de la care pornind, ajungem la sistematica deconstrucție a ”ordinii naturale”, din care fac parte familia și căsătoria heterosexuale. În schimb, conform acelorași ideologii, homosexualitatea, transgenderismul și alte litere din LGBTQ nu sunt calități împrumutate social, ci realități înnăscute. Te naști, adică, homosexual, te naști transgender, nu alegi și nu ești influențat de mediul social. Este un paradox care arată, de fapt, o dublă măsură.

Nu e corect politic să susții că te naști femeie sau bărbat. Este, însă, imperativ să constați și să afirmi că te naști homosexual sau transgender. Am fost înșelați, cu toții, până acum, că ar exista vreo ordine naturală. Nu, acea ordine naturală este artificială, deci falsă. Binaritatea genului, căsătoria hetero, sunt, conform acestor ideologii, invenții opresive. LGBTQ este noua ordine naturală, heterosexualitatea este vechea ordine ce trebuie demolată.

O atitudine, în ultimă instanță, fariseică, ce constă în mascarea pornirilor tiranice sub mirajul emancipării, precum și în inducerea sentimentului superiorității morale a ”omului nou” LGBTQ, față de cel ”vechi”, hetero. Aceste reflecții ne-au fost prilejuite de lecturarea unui articol mai vechi, din 2016, din National Review.
Autoarea, Celina Durgin, observă, însă, lipsa de coerență a transgenderismului atunci când vrea, în același timp, să despartă genul de anatomie, dar să folosească exemple anatomice pentru demonstrarea existenței obiective a identității trans. Interesantă este și această întrebare: ”If we’ve destroyed the gender binary, or at least attenuated its authority, and if anatomy and biological functions don’t determine gender, then with what conceptions of gender are gender-fluid and transgender individuals identifying?” Dacă distrugem binaritatea genurilor, dacă anatomia și funcțiile biologice nu determină genul, atunci cu ce concepții de gen se identifică persoanele ce pretind că sunt ”gender-fluid”? Cum poti să pretinzi, adică, faptul că, deși anatomic ești bărbat, simți că ești, în realitate, femeie, dacă ”femeia” și ”bărbatul” sunt identități artificiale, construite?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.