joi, 29 iunie 2017

Serviciile, unitate specială pentru homosexuali!


Informatii de ultima ora arata ca misterioasa unitate „H”, care a fost considerata drept „perla” spionajului romanesc pe vremea cand DIE penetra la greu mai ales serviciile secrete occidentale, dar si pe cele „prietene” s-ar fi reactivat prin centralele clandestine de la Paris si Bruxelles. Si, practic, actioneaza ca o structura de sine statatoare, una paralela cu servicile secrete ale statului roman!

Desigur ca existenta unor grupari precum „Bobeica” sau cele specializate in lobby la nivelul Comisiei Europene, pe canalele specifice influentei comunitati de care s-a ocupat pe timpuri unitatea „H” este binecunoscuta directiilor de contrainformatii, numai ca, tinand cont de specificul mediului in care actioneaza agentii „defectati”, situatia este mai mult decat sensibila. Oricum, activitatea paralela a „ramasitelor” unitatii „H” este atent monitorizata, mai ales datorita faptului ca nu este vorba doar de „legendarea” unor fosti agenti  de la Paris sau din tarile Benelux, ci de ascensiunea spectaculoasa a celor recrutati in trecut de acestia si ajunsi intre timp importanti lideri politici sau demnitari ai statului roman.
Accept pentru relatii sexuale
Iar pentru a intelege mai bine specificul unitatii „H” si fisa postului „acoperitilor” din aceasta fosta directie cu totul aparte, cei care monitorizaza activitatea paralela actuala nu au cum sa nu se aplece si asupra modului cum a aparut aceasta. Astfel, dupa cum sustin sursele noastre, „nebunia H” ar fi inceput odata cu o suprinzatoarea telegrama trimisa de catre acum deja celebrul spion Mihai Caraman catre fosta conducere a Centralei de care apartinea din cadrul DIE. Este vorba despre o telegrama cifrata trimisa in Centrala, adresata catre generalul maior Neagu Cosma, fost sef al Directiei de Contraspionaj si prin care agentul Caraman informa ca „am intrat in contact si sunt pe punctul de a ma imprieteni cu pictorul, astfel ca va rog sa-mi aprobati inclusiv intretinerea de relatii sexuale cu sursa Joaquin Florence, acesta dandu-mi de inteles ca astfel ma poate prezenta apoi cercurilor influente ale Comisariatelor de la Bruxelles”. Si chiar daca sefii contrainformatiilor au fost la inceput socati de acest mod de lucru, schimbarea de cadre a facut ca penetrarea acestor cercuri sa fie considerata una dintre cele mai reusite misiuni ale Directiei de Informatii Externe din cadrul fostei Securitati. Si a fost fructificata la maxim de catre conducerea regimului ceausist, care a incurajat infiintarea fantomaticei unitati „H”, care intre timp a devenit practic o structura de sine statatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.