După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 iunie 2017

Libertate pentru Maria şi Mihai Smicală! NOTĂ DE PROTEST ÎN CAZUL SMICALĂ

Excelenţei Sale, Domnului Prim Ministru al României, Sorin Grindeanu
13 Iunie 2017

Libertate pentru Maria şi Mihai Smicală!

NOTĂ DE PROTEST ÎN CAZUL SMICALĂ


Domnule Prim Ministru,
De peste un an de zile doi copii români, fraţii Maria şi Mihai Smicală, de 11 şi 10 ani, sunt închişi în Finlanda în centre de reeducare separate, în pofida voinţei lor şi cu încălcarea de către statul finlandez a drepturilor parentale ale mamei lor, cetăţean român, medicul Camelia Smicală.
Nici până astăzi copiii nu au putut fi vizitaţi de nici o autoritate a statului român, în ciuda faptului că sunt cetăţeni români.
Acest fapt este inadmisibil. Practic, cei doi copii sunt ţinuţi ostatici. Drepturi inalienabile le sunt încălcate zilnic.
Dreptul la libertate, dreptul la liberă circulaţie, dreptul la educaţie – aşa cum a reliefat şi academicianul Leon Dănăilă, solidar cu acest caz -, etc, etc, etc.
Finlanda încalcă grav Convenţia ONU privind Drepturile Copilului şi Declaraţia Universală a Drepturilor Omului (detalii juridice sunt cunoscute la MAE).

Copiii sunt chinuiţi; sunt supuşi unor abuzuri psihice şi fizice ce au început prin violentarea mamei lor şi răpirea lor brutala din propria casa, acţiune de neimaginat pentru un stat democratic membru al UE, cu efect devastator în viaţă lor de copii.
Statul român nu a întreprins toate demersurile pe care putea să le întreprindă până acum, ca stat cu membru depline al UE, iar „negocierile” oficiale pentru a demonstra că autorităţile finlandeze greşesc nu au dat nici un rezultat.
Ministerul de Externe român poate să avertizeze Finlanda în Cazul Smicală uzitând de Nota verbala, Nota semnată, Scrisoarea personală și Memorandumul şi chiar să o trimită acasa pe ambasadoarea Finlandei, care a demonstrat până acum că ignoră autorităţile statului român şi forurile politice şi civice interesate în Cazul Smicală.
Domnule Prim Ministru al României, chiar dacă actualul Guvern al Finlandei a căzut, vizita deazi fiind amânată, problema Familiei Smicală rămâne. Ştim că există contracte importante de semnat între cele două state, în special în domeniul militar. Acestea ar trebui realizate în condiţii de egalitate şi de parteneriat, cu cei doi cetăţeni români minori eliberaţi imediat şi redaţi mamei.
Domnule Prim Ministru, nu ne dorim să primim un răspuns că „aţi direcţionat Nota de Protest către MAE”. Ne dorim să consideraţi că aceşti doi copii sunt copiii Dvs şi sa acţionaţi decisiv în apărarea lor. Eliberaţi-i! Stă în puterea Dvs şi în demnitatea statului pe care îl reprezentaţi!
Comitetul de Sprijin pentru Eliberarea Copiilor Români Maria şi Mihai Smicală din Finlanda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.