După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 aprilie 2017

Sorin Cigher — Vinerea morţii

O zi de durere, de lacrimi, de moarte. Aşa putem descrie această zi istorică. Unul moare pentru păcatul lui, iar Altul moare pentru păcatele tuturor. Unul se sinucide, iar Altul este ucis cu sânge rece de armata romană... Unul moare disperat şi nu-i rămâne decât să-și aștepte osânda veșnică, iar Altul moare în agonie, dar învie şi este Domnul Domnilor, Împaratul împăraţilor, la dreapta lui Dumnezeu!
Hristos este omorât de noi, de fiecare muritor, de cei prinși în ritualuri an de an... Hristos, plin de blândeţe, se lasă întins pe cruce, batjocorit de către trecători, scuipat de oamenii plini de fiere amară, împuns la ordinul mai marilor... El moare, moare pentru mine şi pentru tine! Ce cadou minunat în Vinerea Mare, să moară Fiul lui Dumnezeu în locul meu! Cred, sunt convins şi îi mulţumesc că a purtat crucea mea, a suportat cuiele mele, scuipatul ce îmi era mie adresat, pentru păcatele mele! Moartea Lui îmi asigură iertarea! Sângele Lui este singura soluţie pentru eliberarea de trecut şi asigurarea pentru viitor!
Îndrăzneşte! Crede! Primeşte! Acceptă cu toată fiinţa ta lucrarea de la Cruce din Vinerea neagră. E și vinerea ta, a morţii înlocuitoare! Și ai răbdare, vine şi duminica! Vine şi ziua învierii, e pe drum!
 
Hristos este viu!
            Sărbători binecuvantate cu El! 
Sorin Cigher 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.