După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 aprilie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri frați și surori,
 

          Dorim să împărtășim cu dumneavoastră câteva vești și motive de rugăciune. Prin harul Domnului, Raja a terminat primul an de master cu bine. Îi mulțumim Domnului, pentru tot ce a învățat el în acest an, și ne rugăm ca aceste cunoștințe să aducă roade pentru slava Domnului!
          Domnul ne-a ajutat și ne-am reîntors cu bine în Gorubathan. Am început procesul de pregătire a documentelor pentru vizele pentru România, și vedem că durează mai mult decât ne gândeam.
          Vă rugăm să mijlociți să ne ajute Domnul să avem toate documentele la timp, pentru a putea veni în țară. Încă nu știm dacă vom putea veni în luna mai, sau va trebui să venim în iunie. Depinde de cât de repede putem rezolva cu legalizarea actelor. Pentru aceasta vom călători la Calcutta săptămâna viitoare și ne rugăm să ne ajute Domnul să putem rezolva într-o săptămână, ca apoi sa mergem la Delhi pentru a aplica pentru vize. Încredințăm Domnului aceste lucruri și ne rugăm ca El să Își împlinească voia în viețile noastre!
          De asemenea vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi și pentru banii ce ne mai sunt necesari pentru bilete, dar și pentru toate aceste călătorii. Vă vom ține la curent cu privire la obținerea documentelor, dar și în ceea ce privește data la care putem veni în România. Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni și încurajări, dar și celor ce ne ajutați financiar!
          Ne rugăm ca Domnul să se îngrijească de nevoile voastre, și să ne ajute să ne întâlnim cu bine în curând!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja si Baruch


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.