După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 aprilie 2017

Planned Parenthood își promovează avorturile: „Suntem un spațiu sigur pentru toți oamenii”. Un mare actor de la Hollywood îi spulberă: „Poate nu atât de sigur pentru generația viitoare!”

Actorul James Woods este una dintre puținele voci de la Hollywood care vorbește în apărarea copiilor nenăscuți. În plin scandal în SUA privind tăierea finanțării publice acordate gigantului federal de servicii de avort Planned Parenthood, vedeta americană atacă practicile controversatei rețele de clinici din SUA.

 Cunoscut pentru rolurile "Casino” și "Once Upon A Time in America”, dar și pentru  opiniile politice extrem de tranșante, Woods a ironizat cum nu se putea mai bine modul în care Planned Parenthood își face reclamă. Actorul a postat un afiș de promovare al celor de la PP, în care se spune că „Planned Parenthood este un „spațiu sigur pentru toți oamenii”.  „Poate nu atât de sigur pentru generația viitoare”, a scris Woods pe Twitter deasupra imaginii.

Mesajul promoțional al PP este: „Planned Parenthood este un spațiu sigur. Noi respectăm și să cinstim pe toți oamenii, indiferent de rasă, etnie, gen, orientare sexuală, context socio-economic, vârstă, religie, forma corpului, dimensiune și capacitat”. Sub acest mesaj, cineva a adăugat, retoric, întrebarea: „Sigur pentru cine?”, aluzie directă la cei peste 300.000 fetușii uciși anual de clinicile Planned Parenthood, prin avorturi, scrie lifenews.com.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.