joi, 20 aprilie 2017

Planned Parenthood își promovează avorturile: „Suntem un spațiu sigur pentru toți oamenii”. Un mare actor de la Hollywood îi spulberă: „Poate nu atât de sigur pentru generația viitoare!”

Actorul James Woods este una dintre puținele voci de la Hollywood care vorbește în apărarea copiilor nenăscuți. În plin scandal în SUA privind tăierea finanțării publice acordate gigantului federal de servicii de avort Planned Parenthood, vedeta americană atacă practicile controversatei rețele de clinici din SUA.

 Cunoscut pentru rolurile "Casino” și "Once Upon A Time in America”, dar și pentru  opiniile politice extrem de tranșante, Woods a ironizat cum nu se putea mai bine modul în care Planned Parenthood își face reclamă. Actorul a postat un afiș de promovare al celor de la PP, în care se spune că „Planned Parenthood este un „spațiu sigur pentru toți oamenii”.  „Poate nu atât de sigur pentru generația viitoare”, a scris Woods pe Twitter deasupra imaginii.

Mesajul promoțional al PP este: „Planned Parenthood este un spațiu sigur. Noi respectăm și să cinstim pe toți oamenii, indiferent de rasă, etnie, gen, orientare sexuală, context socio-economic, vârstă, religie, forma corpului, dimensiune și capacitat”. Sub acest mesaj, cineva a adăugat, retoric, întrebarea: „Sigur pentru cine?”, aluzie directă la cei peste 300.000 fetușii uciși anual de clinicile Planned Parenthood, prin avorturi, scrie lifenews.com.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.