După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 aprilie 2017

Florin Ianovici — Rugăciune, părtășie și cuvânt duhovnicesc


Filipeni 4:6 "Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. "


Poți face multe lucruri într-o zi, dar aceasta nu înseamnă că ai realizat multe. Împlinirea ar trebui măsurată doar prin natura relației cu Dumnezeu. Mai aproape de El înseamnă biruință. Orice altceva este perisabil.

Prin rugăciune îți apropii biruința. Uneori primim ceea ce cerem, alteori nu, dar întotdeauna adevărata biruință e că îl primim pe El. Dincolo de ceea ce îmi spune, dincolo de ceea ce îmi dă sau îmi refuză, nimic nu poate fi mai copleșitor decât prezența Lui.

Orice lucru adu-l la cunoștința lui Dumnezeu. Orice lucru înseamnă toate lucrurile. Nimic nu e prea mult pentru El.

Orice lucru adu-l la cunoștința lui Dumnezeu. Orice lucru înseamnă chiar și acel lucru pentru care oamenii nu au timp sau pentru care nimeni nu are putere, afară de El.

Ne vom ruga. Pentru sufletele noastre, pentru sănătatea noastră. Pentru relațiile noastre, pentru pâinea promisă de El, pentru tărie în necazuri. Ne vom ruga să rămânem credincioși Lui și să rodim întru Hristos.

Duminică de duminică, cu ajutorul Lui, de la ora 10.00 ne putem uni sufletele în rugăciuni de mulțumire, cerere și mijlocire. La sala Eminescu din Romexpo. Copiii vor învăța și ei puterea credinței la școala duminicală în spațiu special amenajat, împreună cu profesori dedicați.

Duminică de duminică, cu ajutorul Lui, de la orele 18.00, vom vesti Evanghelia. Revarsă Doamne untdelemn proaspăt.

Vă așteptăm cu bucurie sfântă!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.