După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 aprilie 2017

Drumul Crucii la Lugoj (VIDEO)


Joi, 13 aprilie, mii de lugojeni au iesit in stradã pentru a putea vedea si intelege încã odatã ceea ce s-a întâmplat în urmã cu 2000 de ani în cetatea Ierusalim.


Sub coordonarea artistului ceramist Dan Les peste 70 de actori amatori au interpretat diferite roluri prezentând ultimele zile din viata Domnului Isus.


Evenimentul a început cu un moment de rugãciune condus de pastorul David Nicola si cu un  cuvânt de bun venit transmis de cãtre primarul orasului, domnul Francisc Boldea.

Televiziunea localã TEN TV si televiziunea on-line Prodocensmedia au transmis întreaga  actiune evanghelisticã.


Prin intermediul canalului Prodocensmedia peste 120.000 persoane au vizualizat acest eveniment pe parcursul a 48 de ore. 

Fondatorul canalului tv online, domnul Cãtãlin Vasile, a declarat cã Drumul Crucii a doborât toate recordurile fiind cel mai vizualizat eveniment de la înfiintarea acestei televiziuni crestine.

La finalul evenimentului pastorul Ionel Tutac, reprezentantul Bisericii Baptiste "Harul", Biserica organizatoare a acestui eveniment, i-a invitat pe lugojeni la o relatie personalã cu Hristos, iar multi dintre cei prezenti si-au exprimat dorinta de a-l accepta pe Isus ca Mântuitor si Domn personal.

Anul acesta Drumul Crucii a mai fost organizat la Zalãu, Oradea, Timisoara si Brasov.

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.