După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 aprilie 2017

Alianța Familiilor din România — O nouă religie: transgender-ismul

Un subiect care domina discutiile curente privind sexualitatea este transgender-ismul, definit, mai mult sau mai putin pe intelesul tuturor, ca presupusa identitate a persoanelor care diferentiaza intre sex (caracteristicile biologice) si gen (sexul „adoptat” ori „social”). Daca apartii sexului masculin, zic aceste persoane, inseamna ca in copilarie ai fost socializat sa gandesti ca esti baiat, sa te imbraci ca baietii si sa te comporti ca baietii. Similar, fetele ar fi fost fortate sa apartina sexului feminin tot prin socializare, adica impunerea asupra lor a unor norme de conduita si imbracaminte care corespund fetelor, de exemplu rochie in loc de pantaloni, parul lung in loc de par scurt, iar pentru joaca papusi in loc de camioanele ori pistoalele cu care se joaca baietii.
Aceste persoane isi cer drepturile, inclusiv emanciparea de sub presupusele standarde de socializare sexuala impuse, zic ele, de societate. Se declara neconformiste din punct de vedere al identitatii sexuale si cer societatii sa le accepte si sa le afirme gandirea, comportamentul, si stilul de viata.
Multe dintre aceste persoane isi schimba sexul biologic. Iau hormoni. Femeile iau hormoni care le cresc nivelul testosteronului in organism. In timp isi pierd atributiile feminine si adopta in intregime o infatisare masculina. Interventiile chirurgicale le transforma complet in barbati prin eliminarea sanilor si a vaginei. La fel barbatii. Iau estrogen si in timp isi schimba aparenta in una feminina. Prin interventii chirurgicale organele sexuale le sunt eliminate si le sunt inlocuite cu organe sexuale feminine. Exista, insa, si o alta categorie – persoanele hibride, adica in parte barbati si in parte femei. Un exemplu sunt femeile care isi pastreaza organele sexuale feminine si sanii, dar isi modifica aparenta prin ingestia testosteronului care le da infatisare masculina. La fel si unii barbati care isi pastreaza organele sexuale masculine dar prin estrogen adopta infatisarea de femei si cresc sani.
Gretos, nu? Fara indoiala. Din nefericire acesta este stadiul prezent al involutiei mintii omului occidental post-modern. Presa si media occidentala se delecteaza in publicarea unui numar vast de stiri si comentarii privind subiectul. Ciudateniile atrag cititori, fara a considera cit de gretoase si repulsive sunt aceste comportamente.
Ceva se intimpla. Titlurile comentariilor reflecta ca ne aflam astazi in aceasi situatie in care ne aflam cind homosexualii cereau dezincriminalizarea si normalizarea sodomiei. Titlurile articolelor si comentariilor sunt alarmante, de tipul „the cult of transgenderism” („cultul transgenderismului”), „transgenderism a contagious disease” („transgenderismul, o boala contagioasa”), „transgenderism – the next sexual revolution” („transgenderismul – viitoarea revolutie sexuala”), si asa mai departe. Cumulativ, aceste comentarii denota ca transgenderismul a infectat mintea occidentalilor, si ca ne confruntam cu niste convingeri atit de puternic cimentate in mintea lor, si mai ales a tinerilor, incit e chiar posibil sa vorbim despre transgenderism ca de o veritabila religie seculara. Secularismul el insusi e, de fapt, o religie. O religie seculara cu o teologie aparte si cu doctrine in care cei care cred in secularism isi pun credinta, sexualitatea anormala fiind una dintre ele.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.