joi, 20 aprilie 2017

Agenția Kairos: Echipa de electricieni din Niger s-a întors cu bine în țară!


Cu ajutorul Domnului, noi, echipa de electricieni care am lucrat în numele Domnului la spitalul din Danja, Niger, am revenit cu bine în țară și dorim să vă mulțumim pentru că ne-ați sprijinit în rugăciune.  
          Prin harul Domnului am reușit să răspundem necesităților cu care se confrunta spitalul din punct de vedere al instalației de curent electric.

          Iată câteva din lucrările desfășurate:
          - am refăcut legăturile electrice la coloana trifazată pe o distanță de 500 de metri;
          - am montat multe tablouri de siguranțe în diferite locații ale spitalului și am făcut o nouă instalație electrică la dispensarul de primiri urgențe;
          - am echilibrat instalația pe cele 3 faze și am întocmit un raport cu necesarul de materiale pentru o instalație nouă într-o parte mai veche a spitalului.
          - în limita posibilităților am avut părtășie cu frații de acolo și am sprijinit lucrarea Domnului prin propovăduirea Cuvântului.

          
Ne-au fost de mare ajutor David și Rebeca Beaton, care au tradus pentru noi și ne-au sprijinit cu tot ce au putut.
          Am văzut multă suferință și sărăcie , dar și lucruri minunate cum ar  fi, părtășia din capela spitalului în fiecare dimineață la ora 7:30. Acolo, o parte din angajați, citesc Biblia la rând și apoi se roagă pentru problemele specifice administrării spitalului. După terminarea vizitei medicale, doctorii și asistenții medicali se roagă pentru pacienți acolo în saloane. Acest lucru ne-a bucurat nespus de mult.

          Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți cei care a-ți sprijinit această lucrare într-un fel sau altul. 
Candreanu Liviu, Iriciuc Dorinel,
 Ruben Țichindelean și
Nedelcu Costel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.