luni, 20 martie 2017

Studiu despre „homosexualizarea Americii”: Dacă generația bunicilor noștri a încercat să protejeze copiii, acum homosexualitatea e predată ca un „drept civil ”și o obligație de a se alătura minorităților sexuale

Hollywood-ul, guvernul SUA și chiar școala s-au angajat într-un efort general pentru a „homosexualiza” tinerii americani, iar această campanie a funcționat, se spune într-un studiu realizat în SUA de doi cercetători americani.

„Adolescenții  dobândesc experiență homosexuală și  manifestă interes într-un ritm rapid. De asemenea, a crescut și homosexualitatea în rândul adulților. Dacă generația bunicilor noștri a încercat să protejeze de acest concept, copiilor de acum li se predă homosexualitatea ca un „drept civil ”și o „obligație de a sprijini și a se alătura minorităților sexuale, iar tinerii noștri se supun”, scriu doi cercetători, în care este invocat un „studiu grav” și „definitiv” întocmit de Centrul pentru Controlul Bolilor (Centers for Disease Control), scrie worldtribune. com.

După cum susțin Paul Cameron, șeful  Family Research Institute, și doctorul  Kirk Cameron, cercetător științific la același institut american, „în ultimul deceniu, procentul adolescenților americani care se pretind homosexuali a crescut cu 85%. Proporția  celor care încă nu s-au hotărât în privința adoptării homosexualității a crescut și ea cu 53 de procente. Iar numărul celor care spun că au interes doar față de sexul opus a scăzut cu 6 procente”. 

Nicio altă societate nu a făcut o astfel de campanie, de a-și împinge tinerii în brațele homosexualității, afirmă cei doi cercetători americani. Ba, mai mult, toate au încercat să îi protejeze. Astfel, este amintit un raport al Congresului SUA, din 1950, prin care „homosexualii erau numiți  persoane deviante, periculoase, cărora nu ar trebui să li se permită apropierea de tineri”.  

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.