După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 martie 2017

OFICIAL: PNL susţine referendumul pentru familie, dar doreşte să lase o portiţă şi pentru parteneriatul civil. Discuţii aprinse în BPN (VIDEO)

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 13 martie, a stârnit discuţii aprinse pe tema referendumului pentru familie şi a parteneriatului civil. În final, s-a stabilit că PNL va susţine referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul definirii familiei ca uniune între un bărbat şi o femeie, precum şi garantarea drepturilor constituţionale ale tuturor cetăţenilor.

"Am decis să susţinem garantarea întemeierii familiei şi drepturi civile egale tuturor cetăţenilor acestei ţări. Atunci când cetăţenii înaintează Parlamentului României o iniţiativă cetăţenească, aceasta să fie luată în considerare şi susţinută. Ca atare, PNL va vota pentru iniţiativa cetăţenească şi pentru legea de modificare a Constituţiei. Poziţia politică a PNL e să definim familia ca fiind garantată de statul român şi căsătoria să fie definită ca relaţia dintre bărbat şi femeie, aşa cum au susţinut cetăţenii la iniţiativa de modificare a Constituţiei. În plus faţă de ceea ce au semnat cetăţenii, PNL consideră că toţi cetăţenii din această ţară trebuie să aibă garantate drepturile civile aşa cum sunt ele definite în Constituţie şi în legislaţia în vigoare", a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei.

Potrivit Ralucăi Turcan, PNL doreşte să lase o portiţă şi pentru parteneriatul civil. "Poate fi discutată o formulă prin care să se asigure civil aceleaşi drepturi. Mi se pare firesc ca PNL să încurajeze dezbaterea publică pentru a găsi formula cea mai potrivită astfel încât drepturile civile să fie garantate pentru toţi cetăţenii, inclusiv pentru persoanele de acelaşi sex. Parteneriatul civil probabil că va îmbrăca o formă legislativă. Nu ştiu dacă se va numi parteneriat civil sau altfel. Cert este că PNL va încuraja dezbaterea şi va susţine ca toţi cetăţenii acestei ţări să aibă aceste drepturi. Asta nu înseamnă că din punct de vedere civil nu susţinem iniţiativa cetăţenească, ci dimpotrivă, eu am participat la strângerea de semnături. Am fost parte a acestui demers prin care căsătoria să fie definită ca relaţia dintre bărbat şi femeie", a mai precizat Turcan.
Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.