luni, 13 martie 2017

Crosul pentru viață 2017


Crosul pentru viață este un eveniment caritabil ajuns la ediția a III-a, ce se desfășoară în luna martie, în cadrul Lunii pentru Viață.

Studenți pentru viață, în colaborare cu Pegas Triatlon Club, vă invită sâmbătă, 18.03.2017, începând cu ora 09.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza să participați la una din cele două curse de 10 km, respectiv 3 km și să vă înscrieți copiii la cursele dedicate lor.

Alături de partenerii noștri, v-am pregătit un eveniment special în care bucuria de a alerga și de a câțtiga premii se împletește cu susținerea unei cauze nobile: sprijinirea femeilor aflate în situații de criză și a familiilor cu copii mici ce trec prin momente dificile și pentru care ajutorul prompt este vital.

Anul acesta ne propunem sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. Suportul acordat de către Studenți pentru viață include și acțiuni în zona de consiliere în vederea orientării profesionale și a incluziunii sociale cât și îmbunătățirea calității vieții pentr aceste persoane.În pluis, ne dorim asigurarea unui fond de urgență pentru situațiile de criză, din ce în ce mai frecvent apărute. 

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență grupurilor țintă, la solicitarea acestora și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc social în care se află grupurile țintă.

Dupa desfășurarea evenimentului se va publica pe site-ul crosulpentruviata.ro situația donațiilor.

Hai cu noi, sâmbătă, 18. 03. 2017. la Crosul pentru viață!
Alătură-te bucuriei! Înscrie-te ACUM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.