După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 martie 2017

Ben-Oni Ardelean – Fiecare parlamentar trebuie să voteze potrivit propriei conştiinţe, iar iniţiativa celor trei milioane de români nu trebuie amendată...

Consider că este o problemă de conştiinţă a fiecărui parlamentar PNL, iar pe zona de Forum Internum a individului în ce priveşte credinţa nu există formă de surclasare, nici cel puţin politică, aşadar cred că PNL trebuie să susţină în continuare instituţia familiei. 

Familia trebuie definită în Constituţie ca fiind căsătoria dintre bărbat şi femeie, poziţie de altfel îmbrăţişată de majoritatea covârşitoare a românilor. Această poziţie este reflectată de iniţiativa cetăţenească de modificare a Constituţiei, care nu are nevoie de alte amendamente în Parlament. 

Modificarea Constituţiei nu afectează în niciun fel drepturile şi libertăţile de care se bucură cetăţenii acestei ţări, iar orice fel de alt demers derivat nu intră în atenţia susţinerii pentru referendumul iniţiat de cei peste trei milioane de cetăţeni. 

Demersul nu este împotriva cuiva, neingrădind în vreo formă alte drepturi sau libertăţi, ci este un demers pentru ceva, respectiv pentru familie, care este nucleul de baza al societăţii. De altfel, Codul Civil deja definea familia în acest fel, fără să afecteze drepturilor mamelor sau taţilor care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns să-şi crească singuri copiii.

Ben-Oni Ardelean, deputat în Parlamentul României

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.