După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 februarie 2017

Raport: Un miliard de avorturi în ultimii 100 de ani. Autorii raportului l-au numit „Cel mai Mare Genocid din Istorie”...

De când avortul a fost legalizat pentru prima dată în fosta Uniune Sovietică, în 1920, au fost uciși peste un miliard de copii în întreaga lume, anunță Cultura Vieții.
Această cifră îngrozitoare a fost prezentată într-un nou raport al Global Life Campaign (GLC). Autorii raportului l-au numit „Cel mai Mare Genocid din Istorie” și urmărește în mod sistematic avorturile raportate la scară globală încă din anul 1920.
Datele au fost adunate din peste 100 de țări, teritorii și regiuni în care sunt disponibile, în mod public, statisticile legate de avort, până în anul 2015. Cifra totală a avorturilor este egală cu aproximativ 22 % din populația actuală a acestor țări.
Autorii raportului, Thomas Jacobson și Dr. Robert Johnston, au declarat că aceste avorturi au reprezentat „cel mai mare masacru al ființelor umane din istorie, realizat în mod deliberat, depășind cu mult toate războaiele”.

De asemenea, raportul a constatat că, odată ce un anume guvern autorizează și susține practica avortului, acesta nu devine un act medical ce se întâmplă tot mai rar, ci, dimpotrivă, crește exponențial. Mai mult, „la nivel mondial, avorturile raportate sunt în număr de aproximativ 12,5 milioane pe an”.
Charles Donovan, președinte al Institutului Charlotte Lozier – o organizație de cercetare în bioetică – a susținut un discurs la lansarea raportului, în luna ianuarie a anului curent. El a încercat să cuantifice și să sublinieze absența celor nenăscuți, punând accent pe potențialele contribuții pe care aceștia le-ar fi adus în lume. De asemenea, el a remarcat și denunțat existența unor politici de avort selectiv, în ceea ce privește copiii nenăscuți de sex feminin.
Jacobson și Johnston au îndemnat ca fiecare persoană să devină un susținător al copiilor nenăscuți și un promotor al sfințeniei vieții începând din momentul concepției. Ei au scris că această poziționare presupune „acțiuni de influențare și lobby a oficialilor guvernamentali și a legiuitorilor, într-o manieră respectuoasă, demnă și legală”.
De asemenea, aceștia au subliniat că: „Alegerea vieții presupune abordarea nevoilor fizice, emoționale și spirituale ale femeilor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.